Süpersiniz....hepinize kocaman bir bravo...
Iyi dinlenin...
Yarışan Arkadaşlarımızın Ayaklarınıza ve Ciğerlerinize kuvvet dilerim.
Gençlik koşuyor. Harikasınız.
Fotoğraflardan anladığım kadarı ile kalabalıkmış.
Ergun abi, alttan 2nci fotoğrafta ne yapıyorsun?Gel gel mi diyorsun anlamadım?
Sıhhatler olsun beaaa
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Parlak kafa seni
Sıhhatler olsun...
Bende yıllardır berberlerin kullandığı klasik bordo renkli moser marka tras makinesi var. Traşımı kendim yaparım. Kulakları çınlasın bi Bülent abimiz var, beni görünce derdiki "vay dinç patatesi soymuşun, sıhatler olsun "
tapatalk kullanılarak üfürüldü
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Wings for Life run - Alanya koşusunda koştuğum 10.4 km ' yi 15 km. olarak bu sabah devirmenin keyfiyle portakal suyumu yudumluyorum..., ardından güzel bir duşu hak ettim
Bir gün bende kafayı son iki arkadaş gibi yapıcam ama cesaret edemiyorum.
Şu an ne mi yapıyorum.Çalışıyorum ve çay içiyorum
webcam-toy-foto5.jpg
webcam-toy-foto6.jpg
Acele etme Biraz beklersen kendiliÄŸinden olacak zaten
tapatalk kullanılarak üfürüldü
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
ney bekliyorsun ki yap hemen yaz geldi büyük rahatlık olur...şampuan masrafından kurtulursun..kafayı ıslak mendiller bile yıkayabilirsin. fön çek kurut derdi yok. berbere gitmene de gerek yok sabah traş olurken veya akşam banyoda kafaya traş köpüğünü sık cırt cırt cırt btti gitti....kışın banyo yaptım çıktım hava soğuk sinuzitlerim azdı kafam üşüdü yok. bitlenme riskin hiç yok... hayır olan saçınla nabıyon ki örgü yapıp at kuyruğu falan mı yapıyorsun arkadan tokayla mı topluyorsun yada jöle saç spreyi sıkıp çılgın modeller m yapıyorsun sabahları ..nedir yani? zaten varla yok araxı gidip geliyorsun eziyet etme kendine özgür ol
Darısı "başımıza"
Televizyonu bağlattım, dolapçıyı bekliyorum. Hayırlısıyla buradan kendi evime taşınırım inşallah, kiradan kiraya dert beaaa.
burayı okuyorum.dava dilekçelerimi yazmaya başlayacağım şimdi... Sabah sabah geze-gen iyi oluyor
www.geze-gen.com