Hiçbir şey yapmıyorum. Tatil. Yapacak birşey yok. Stop için dükkana boya gelecek onu bekliyorum. Canım sıkılıyor fena.
Hiçbir şey yapmıyorum. Tatil. Yapacak birşey yok. Stop için dükkana boya gelecek onu bekliyorum. Canım sıkılıyor fena.
Vinci söktüm, tamamen dağıttım, gresledim yağladım temizledim, sentetik halatı yıkadım, yeni ZJ' ye montaja hazır hale getirdim.
Dikkat...! TJM' yi kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim, kaç sene önce takıldığı halde ve o kadar kullanılmasına rağmen içini açtığımda bırakın çamuru toz bile girmemiş...!
ne kadar enteresan sıfır gibi duruyor (çizik dahi yok yahu)
yoksa sıfır mı
bu arada o vinç cam masanın üstündemi duruyor ?
Konu pikniktip tarafından (19.Nisan.2014 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
az biraz öğrendim beklentileri üst noktada tutmamayı
boza yapa öğrenmedede bi sorun yok belki en sağlıklısı ve kalıcısı
ama meseleni özü zaman
kör topal araştırmalarımın neticesi bu şaft mevzusu için adres ömür şaftbalans denen yer sanırım
yusufun orda yükseltip şaft olayını orada çözümlemeye çalışmak
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Sirkecide kurt seyit ve şuranın çekimine denk geldik bekliyoruz kivanc tatlitug alttaki motorla geldi karavana makyaja girdi zeynep farah abdullah da baska karavanda hazırlanıyor etraf figüran dolu sabah 7:30 da gelmişler 2 dakikalık çekim icin bekliyorlar hala
uploadfromtaptalk1397992531791.jpg
bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
Diyarbakır havaalaninda uçak bekliyorum)
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
www.geze-gen.com
Aresten şarkı indriyorum, internette dolaşıp, Candy Crush canlarının dolmasını bekliyorum.
Ergun Abi tercihlerini çok başarılı yapmışsın; yıllara meydan okumuşlar...
Biriken konulara bakıyorum.
Akşamki yarışa psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum diyeceğim ama hazırlanacak birşey yok ki
)))
Hastahane kantininde cay iciyorum. Bir yandan da geze-genleniyorum
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel kontrol.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi