Böyle bir başlıkta, o an aracımızla veya herhangi birşeyle alakalı, başlık açılmasına gerek olmayan kısa notları yazsak?
- - - Mesaj Birleştirme - - -
İlk mesaj benden gelsin.
Yeni aldığım otomatik kapanan aynaları araca takmaya gidiyorum.
Böyle bir başlıkta, o an aracımızla veya herhangi birşeyle alakalı, başlık açılmasına gerek olmayan kısa notları yazsak?
- - - Mesaj Birleştirme - - -
İlk mesaj benden gelsin.
Yeni aldığım otomatik kapanan aynaları araca takmaya gidiyorum.
Yine tuvalet kağıdı bitmiş...., naaapcam şimdi? diye düşünüyorum....
Hahahha
Bu arada arkadasim aradi. Sinemaya gidiyorum. Ayna isi sabaha kaldi.
Nuh'un gemisine gidicez sanirim.
Bu baslik bizim kayak kulubunun forumunda cok tutulan bi baslik. Mesela gecenin bi vakti herkes uyurken caniniz sıkıldığında forumda yazacak bir baslik bulamadiginizda buraya yazip o an forumda sizin gibi ayni durumda olanlardan bi ses duymak keyifli olabiliyor.
Biraz önce eve geldim ve girer girmez Ergun Abi'ye cevap yazdım Şu an bir tost ve çay eşiliğinde keyif...
Herkese günaydın diyerek yeni mesajlara bakıyorum
cumartesinin sıkıcı çalışma zorunluluğuna şirketteki sql serverin patlaması eklenince küfür kıyamet gidiyorum
Ejderle 2 ser porsiyon su boregi ve peynirli omleti gommekle meskuluz Sonunda dogru yolu bulucak o da insallah
Dün gece Noah filmine gittik. Çok saptırmışlar esas konuyu. Çok sinir bozucuydu.
Uyanır uyanmaz bi kahve yaptım, bi de sigara, foruma bakıyorum. Konular birikmiş.
Yelken antrenmanından geldim, tıkındım....
Kunefeleri yedikten sonra degil yemeden soyleseydin ya ...
KarTutkusu Karting Turnuvasi'ndan ciktim. Omur Plaza'da hatunla kahve iciyoruz.
Yenibosna'da yaptik bizim mekanda. Kirmizi araclar daha hizli ve daha iyi tutunuyor. Ancak frenleri cok kotu.
Iciyoruz... Umit ve Firat'la alternatif kamptayiz.
Bol R vitamini aldık. ..
uploadfromtaptalk1397342946450.jpg
www.geze-gen.com