Arkadaşlar, dedemden kalan nostaljik ve koleksiyonluk plaklar var. Bundan kim anlar?
Arkadaşlar, dedemden kalan nostaljik ve koleksiyonluk plaklar var. Bundan kim anlar?
70'lerin disko müzikleri gibi de kapaklar müthiş Ucuza bir adet Dual marka pikap al, sıkıldıkça dinle derim hem bakarsın hoşuna gider ileirde koleksiyona katkı yaparsın.
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
Ben de satmayı düşünüyordum aslında Merakım yok böyle şeylere. Ama hiç mi değeri yok acep?
Eğer merakın yoksa isteyen birine ver gitsin, yok bundan bir çıkar sağlamak istiyorsan biraz uğraşman gerek. Birincisi bu plaklar orjinal mi değil mi onu bilmen lazım. Demek istediğim şu bunlar (şarkıcıların/grupların) kendi müzik stüdyolarının kayıtları mı yoksa Türkiye baskısı mı? Anlaman için kapaklarına bak eğer herhangi bir Türkçe yazı varsa pek orjinal sayılmıyorlar. Ondan sonra iş seneye girer, reprodüksiyona girer, stüdyosu var böyle uzar bu iş. Biraz antika merakım var, kendime düzgün bir Dual pikap arıyorum oradan bulaşmıştım bu işe Bundan önce salon tipi His Master's Voice gramafon topladım biraz bilgim var bu konuda. Kestirmeden gidelim içlerinde Jazz plakları var mı, Jazz severler bazı plaklara iyi meblağlar ödeyebiliyorlar.
Bir Land Rover Atasözü
Burak illaki satmak istiyorsan fiyatı uygun gelirse ben alabilirim belki bir kısmını.
Kaç adet var ve listesini oluşturabilirmisin.
Doğru diyorsun abi. Orjinalliğini bakacam. Dediğin gibi satmak istiyorum Arabaya birkaç şey alacağım. Bi ara bi Kadıköy-Taksim'de bu işi yapanlara da götürüp göstericem.
Tamamdır abi, listeyi çıkartıcam. Yazacam buraya.
Tamamdır başkan. Sizden ben nakit olarak birşey alamam ama Değerinde araçla ilgili bir şeyler alırız istediğiniz plak varsa.
Tamamdır
Baktım şimdi, Fausto Papetti'ler orjinal. Yazılar direk plakların üstüne yazılmış.
Diğerlerinde çıkartma var. Bazısında her hakkı saklıdır yazıyor.
Bir de küçük plaklar var türkçe, Ajda Pekkan falan.
Bende ne plaklar vardı.Güneş vurmuş üzerine hepsi bozuldu.
Taksimde plak satan yerler var, Oradan fiyat alıp satabilirsin.
Aşağıdaki linke göre senin Papetti'nin tanesi USD 50 gibi fiyat var
http://www.popsike.com/php/quicksear...es&currsel=888
Bence acele etme araştırmaya başla derim
Bir Land Rover Atasözü