Geze-gen aslında bir geleneğin devamı... Bu geleneğin geçmişte sahip olduğu çok kupa oldu ama bu başka...
geze-gen, geze-gen olduktan sonra alınan bu ilk kupayı selamlıyorum. Yolunuz açık olsun uşaklar... Tebrikler ve teşekkürler...
www.geze-gen.com
görselleri fotoğrafları sadece facebookta paylaşıp geçen arkadaşlara özel ricamdır bu sayfayı ihmal etmeyin malum facebookta arkadaşlık ilişikisi yoksa o güzel fotoğraflardan mahrum kalıyoruz. bizim ortak platformumuz burası ve yarışa gelen gelmeyen herkes buradan takip ediyor. Lütfen 2 tık fazla oynatın mouselarınızı ve fotoğrafları derli toplu burada görelim.
teşekkürler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iki kardeşime de kocaman tebrikler...belki sabırla yapamadılar araçlarını,zaman darlığından çok şey aceleye geldi....ama sabırla yarıştılar ve hakettikleri dereceyi yaptılar...off-road yarışları sabredenin ve az hata yapanın kazandığı yarışlar olmaya devam ediyor...ilk yarışlarında derece yapmaları ve kupa almalarının keyfini yakınen biliyorum...geze-gen adına yakışır yarışan ve destekleyen herkese helal olsun diyorum...
tebrıkler arkadaslar gercekten buyuk ıs cıkardınız helal olsun sıze
her nekadar yarışa yetişemesem de mutlu sona şahit olabildim.
her zaman yanınızdayım ve sizinle gurur duyuyorum...
daha nice basarılara!
Kupayı eren aldı saklamış bulamıyorum
Ejder ve Tolga başarılarınızın devamını bekliyoruz. Tebrikler
Gönülden tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.
Güzel bir Aile ortamı şeklinde devam ediyor GEZE-GEN hayatına ve aile mutlu, sağlıklı ve birlikte olduğu sürece daha çok başarılar alacağına şüphem yok.
Ne AĞA ol,
Ne PAŞA,
Grand Vitaracı ol,
Hayatını YAŞA