İLK YARIŞ.....
ilk defa tulum giymiş, ilk defa kask takmış , 2 ayda gece sabahlara kadar aracı yetiştirmeye çalışmış, son gece bile 12 de aracı sanayiden çıkarmış , aracın tepkilerini bilmeyen, etabın durumunu bilmeyen vs. vs.
bizlerden ekşın bekleyenleri üzmüş olabiliriz..özür...ancak biz bu yarışı sadece tamamlamak , aracı tanımak, rakipleri tanımak adına yarıştık...ve BAŞARDIK... haa bu kadar uğraşa rağmen araç 1. turda beyin arızası yaptı ve 1500 devirde ancak 20 tur tamamlayabildik...senelerdir yarışan çılgın pilotlar ve çılgın araçların arasında bişeyler öğrendik...
aslında çok şey öğrendik.............
kendi adıma çok eğlendim...araba gitmedikçe tolgadan çıkan garip sesler inanılmazdı...kaan abi ve ergun abi geldi aklıma...
yarış sırasında harbiden garip sesler çıkıyo imiş..
aracı beğenmeyenler de oldu çok beğenenler de...bizim elimizden gelen budur....
2. yarış için şimdiden hazırlıklar başladı bile...eksiklerimizi gördük ve tamamlayacağız...
TEŞEKKÜR..
- cage ve tampon işlerini yapan uğur demirciye
- elektrik işini yapan nuri beye
- tüm mekanik işlerini severek ve sabahlara kadar çalışarak yapan monster garaj yusuf ustaya
- kapı camları ve lastik alımında yardımcı olan mehmet becceye
- kaskını kullandığımız kaan gürgenç e
- tulum desteği veren emirhan ve seda abiye
SPONSORLARIMIZ..
- şengül telekom abdullah şengül
- uygun dekorasyon fadıl yazıcılar
- eylül oto
- eryılmaz metal
ÖZEL TEŞEKKÜR..
DOST kavramı benim için çok önemli...hele ki bu tip işlerde desteğini beklediğiniz abileriniz ve dostlarınız çok çok daha önemli... kimine göre basit işler ama dedim ya çok önemli..
öncelikle bizlere desteğe gelen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür...resim çeken , sticker yapıştıran, alkışlayan, bizimle heyecanlanan herkese teşekkür...
Her türlü yardımı yapan ve yanımda olduğunu hissettiğim emirhan kardeşime,
Kaporta uzmanı " bende ki işi bitti" osman abime ,
Sabaha kadar yanımda olan lojistik destek müdürüm hakana
sevgili pilotum tolgaya
ve tüm geze-gen ailesine sonsuz teşekkür...
not: ismini unuttuğum var ise özür dilerim..