Rica ederim arkadaşlar, müthiş keyifliydi beraber olmak, çok eğlendim ben de Asya yakasında bakıcam haftaya bir yerler, detaylı bir araştırma yapıp haber vericem, çok uzatmadan 2. buluşmayı yapalım
Ergun abinin şuursuza tembihleri çok iyiydi... "Bak sakın kırma birşeyi, bir daha almazlar bizi buraya" hahahahhaa
Baskan sorulara cevap ver.
1 Allahın tarlasında dolaşıp etap yaptık diye niye havaya giriyorsun.
2 Öndeki araca vurduğunda nasıl bir şey hissediyorsun
3 Nıye her el hareketini bana yönlendiriyorsun.
4 Geri geri kayınca niye durduramıyorsun.
5 Hafif yanal eğimde kameraya bir ses geldi. Sesin kaynağı nedir.
6 Tanımadığın adama ben sana vereyim ne demek. Tamam ver dese ne yapacaksın.
7 Yoksa bu kaset montajmı.
öncelikle bu kadar dikkatli saniyesi saniyesine seyrettiğin için tebrikler ben bile montaj yaparken (bak montaj diyorum kendi kendime montaj yaptım) farketmemiştim bazı detayları entrikacı kimliğimi afişe etmişim farkında olmadan...medya çok tehlikli
1 Allahın tarlasında dolaşıp etap yaptık diye niye havaya giriyorsun.
etabı ergun abiye soracaksın bize etap var dediler geldik asslanlar gibi savaştık....
2 Öndeki araca vurduğunda nasıl bir şey hissediyorsun
biraz panik biraz korku hissetmekten çok düşündüm acaba çok hasar verdim mi? parasını benden isterler mi?
3 Nıye her el hareketini bana yönlendiriyorsun.
dedim ya çok entrikacıyım itiraf ediyorum montajı seviyorum bu sefer kazdığım kuyuya düştüm
4 Geri geri kayınca niye durduramıyorsun.
frenler berbat atv ler 2 çekermiş rampadan geri geri kayarken bunu farkettik hissettik yusufla beraber...
5 Hafif yanal eğimde kameraya bir ses geldi. Sesin kaynağı nedir.
yusuf düştü kafasını ağaca çarptı ondan sanırım
6 Tanımadığın adama ben sana vereyim ne demek. Tamam ver dese ne yapacaksın.
eee şey...kem küm gak guk...itiraf ediyorum verdim abi...bir sonraki videoda devamı var aslında ama henüz koymadım.koymasam mı?
7 Yoksa bu kaset montajmı.
full montaj...ben hayatımda atv yapmadım. yaptı diyen dış mihrakların oyunu. yaptıysam nerde yapmışım fişi faturası var mı?3-5 çamuradamın sözleriyle yapmış gibi gösterilmek isteniyorum iktidarımı elimden almak istiyorlar gerekirse onları o çamura gömerim üzerine mum dikerim