Huuu Huuuu Ne Contası ? Contamı ? Hangi Conta ? Merakla bekliyorumm şimdi .Acebaa Hangi Conta .
Throtle nin altında manıfoltun üzerinde beyaz saydam amyant conta o olmazsa işin var .
Yıldırım....senin şanzımana yorumladığın şey belki de bu IAC' nin kirli olmasından kaynaklanabilir...
Bendeki IAC zaten çok düzgün bir şey degildi abi orijinalini ilk zamanlar mert gibi bende kafasını kuyrugunu kıvırttım döndürdüm bezle sıkı sıkıya sildim elledim hatta olmadı sonunda bozdum kurtuldum ve ebay dan yenisini almama ragmen gelen malzemeyi araştırınca bir uzak dogu mucizesi olan çan çin çon IAC si oldugunu ögrendim itiraz ettim ikincisinide gönderdiler ilkini çöpe ikinciyi arabaya taktık,o gün bugündür o duruyor ama ıac sadece rolantide devrede olmuyormu abi rolantiden gaza bastıgım anda trotle açılıyor ve ıac devreden çıkıyor diye biliyorum ama .
Huu Huuu Sagol Abi kafam karpuza sıkılan merminin karpuza yaptığı gibi darmadağın. İyiki sizler varsınız gecenin bu saatinde kim var abi bizler gibi muabbet eden,inanki çok faydası oluyor insan unutuyor çogu sıkıntıyı.
Konu y-bsungur tarafından (20.Mart.2016 Saat 04:02 ) değiştirilmiştir.
size iyi geceler, gözlerim kaapanıyor...