Allahın sevgili kulusun bence bu somun oradan çıksa ve bu iş sürat altında olsa ..vay anam vay .Geçmiş olsun
Motor yagini filtresini hava filtresini de degistik pitman civatasi gevsemis onu sikiladik.. bir ay sonra da direksiyon kutusu braketi degisecek direksiyon kutusunu acip kece.mece bakim yapip toplayacagiz muhtemelen fren balatalarini da seramik olanla degistirecegim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuyurdum bi lakirti sallanti ama saft diye dusundum frende gazda oynuyodu hatta yakin zamanda lifte kaldirip ustaya da baktirdim amortisor lastigi mi burclar.mi diye bi kontrol et dedim bisi yok dedi. Gozden kacinca.kaciyor demek ben de.gormedim valla
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KÜÇÜK KIZIMIN İSTEGİDİR DEDELERİ-AMCALARI-ABİLERİ HER KES DİNLEYE ..
Konu y-bsungur tarafından (22.Mart.2016 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.
Metresin mi var derdin var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu durumların önüne geçmek için, yürüyen aksamda her cıvata da loctite kullanın.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Bende bugün bütün aydinlatmayi degisrirdim
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Bu ZJ ene güzel bir oyuncaktır yahu... oyna oyna bitmiyor !
Ne demişler ; " erkekler hiç bir zaman büyümez, sadece oyuncakları pahalılaşır "
Biraz önce yol kenarında eşimi beklerken orjinal hali ile aydınlatmanın fotoğraflarını, elim boş olunca bir de videosunu çektim
http://youtu.be/cg9M9WF8snk
breh breh breh ! amma keyifli olmuÅŸ beaaahh!!!!
Süper olmuş,benimde havalandırma yönleri lambaları çok sönük nasıl hallolur acaba.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1997 Grand Cherokee 5.2 V8
Benimde havalandirma isiklari nallari dikmis nasil yapilir acaba
Bugün ZJ'min sepetinin etrafına 8mm halat sardım. Bütün öğleden sonramı harcadım
20160323_174711.jpg
20160323_174726.jpg
20160323_174735.jpg
20160323_174743.jpg
20160323_174753.jpg
bu arada geçen yaptığımız led ve park ların videosunu yeniden yükledim. bu sefer başarmışımdır umarım
https://youtu.be/Gf8bmzWCPms