Bugün Ender ustayla far ampullerini led olarak değiştirdik. Aydınlatması gayet güzel oldu, memnun kaldım
FB_IMG_1458858595483.jpg
FB_IMG_1458858578775.jpg
FB_IMG_1458858585161.jpg
IMG-20160324-WA0005.jpg
Bugün Ender ustayla far ampullerini led olarak değiştirdik. Aydınlatması gayet güzel oldu, memnun kaldım
FB_IMG_1458858595483.jpg
FB_IMG_1458858578775.jpg
FB_IMG_1458858585161.jpg
IMG-20160324-WA0005.jpg
Bu güne kadar farların LED ampuller ile değişimi konusu sitede hiç açılmamıştı ( belki ben atlamış olabilirim..) ilgimi çekti, onun için bu konuyu ayrı bir başlık altında toplarsak konu kaybolmamış olur diye düşünüyorum...
Farların LED ampuller ile değişimi
http://www.geze-gen.com/showthread.p...4%9Fi%C5%9Fimi
Kaptan takma gosterge cercevelerini takma,bi dur dokunma su canavara.araba cicek gibi zaten
konu dağılmasın ;
http://www.geze-gen.com/showthread.p...4%9Fi%C5%9Fimi
Bugün ön camlara arkadakilerin 1 ton açık rengi film yaptırdım. Malum önümüz yaz kollarımız yanmasın
Eski ve yeni hali aşağıdadır;
Çok güzel olmuş
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçen hafta direksiyon kutusu revizyonu yaptırdım, sağa tam dönmüyordu, şuanda problem çözüldü, ama kutuya konan yağ içime sinmedi
Hazır gitmişken yağ değişimi ve transfer kutusu yağını da değiştirdim,
Bugün de direksiyon kutu yağını motul multi hf ile değiştirdim.
Keyifli bir operasyon oldu.
Boşalt - doldur- sür-boşalt
Bu döngü ile hidroliği yeşil rengi görene kadar değiştirdim.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Az kalsın unutuyordum, Burak hocama da çok teşekkürler destekleri için.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teybime bi guzellik yaptim. SD kartli, kablosuz, uzaktan kumandali, mp3 kaset calar. 10 dolarcik.
Su an Ä°stanbul'da izindeyim. Yarin donuyorum. Arac Ä°zmir'de. Deneyince yorumlari yazarim.
Tek korkum, eski mp3 adaptorum, su kablolu olan, ucunu telefona taktigin model, takinca teyp geri cikartiyor. Umarim kaset bozuktur. Teyp bozuksa bunu da geri cikartir.
Bi de eski modelde sadece sol hoparlorler calisiyordu. Bunda bakalim hepsi calisacak mi?
Baskan 20$ a verim
Ya daha denemedim iste. Yarin donuyorum. Arac Ä°zmir'de. Yazicam yorumlari,