Eyv. Kadir. Senin merak edecegini tahmin etmistim
Ben normalde Aydin-Kusadasi ikamet ediyorum. 15 Mayis haftasonu ise Ä°zmir'e gelebilirim.
Eyv. Kadir. Senin merak edecegini tahmin etmistim
Ben normalde Aydin-Kusadasi ikamet ediyorum. 15 Mayis haftasonu ise Ä°zmir'e gelebilirim.
merhaba.genel.bakım.snorkel.ve.dodiklerin.takılm ası.için......ustaya.bıraktım.yarın.alırsam. fotosunu.atacağım.inşallah
Bugün BizimKıZ'a ilgi gösterdim. Aks keçeleri, ön diff yağı, rot amortisörü ve track bar değişti. Üzerine rot ayarı yapıldı ve direksiyondaki boşluk çok azaldı.
Yağ basınç göstergesindeki problemim de amerikadan getirttiğim orjinal mopar müşürü takınca düzeldi
Genel olarak göstergelerin durumu da böyle oldu.
Dirkesiyon boslugu sence neden azaldi abi? Kutuya mudahele etmeden azalmasi enteresan.
Yazlık lastikleri taktık az önce. 255 65 16 aldım. Güzel durdu, resimleri yarına gönderirim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fuat abi on defransiyelin yagini degistirince ne gibi iyilesmeler oldu ?
Oo cok iyi abi bende degistirmeyi dusunuyordumda hazir sen degistirmisken bir fikrini alayim dedim abi
bende yaz gelmişken elimde bulunan fazladan 20 jant 275/45/20 lastiklerle yazlık moda geçeyim dedim ancak 1 gün katlandım aracın karakterine hiç uymadı gözüme hoş görünmedi çıkartıverdim.Eski at lastiklerimi geri taktım böyle daha güzel...
Bizde bugün kuş cıvıldaması gibi gelen ses için şaftçıya gittik.Şaft joistiği (Aşık) denen parça ve keçesinin değişmesi gerekliymiş ve değişimi gerçekleşti.
IMG-20160331-WA0021.jpg
IMG-20160331-WA0022.jpg
IMG-20160331-WA0023.jpg
IMG-20160331-WA0024.jpg
IMG-20160331-WA0038.jpg
1997 Grand Cherokee 5.2 V8
Onası bi kampanya tavan yapmış ibre
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arabanın tozunu da bir alsan!!
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Ben tozlu paylaşılınca.... Başkan da özendi....☺ Bunu bende yapmak istiyorum da ne dense bi korku var.... 😂
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8
Ne kadara doldu acaba depo.
1997 Grand Cherokee 5.2 V8