Bugün koltuklara ve ön konsola PARAFİN bakımı yaptım,sonuç harikulade.
Bugün koltuklara ve ön konsola PARAFİN bakımı yaptım,sonuç harikulade.
Konu y-bsungur tarafından (01.Nisan.2016 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.
Katılıyorum... gerçekten düşündürücü...
56 Yaşındayım..., ben 25-30 yaşlarındayken " ne kadar yakıyor ?!? " diye bir soru yoktu , bilinmezdi. Eğer böyle bir soruyu birine sorsanız ne demek istediğinizi anlamakta ilk anda güçlük çekerdi. Benzin biterse gider doldururdun, Öyle yok "50 TL' lik yok 100 TL' lik doldur " diye bir şey yoktu. Benzin biterse doldurulurdu. İşte bu nedenle İstanbul'un başlıca sayfiye yerlerinden olan Kumburgaz sahilinde yazlık sitelerin yalıların önünde tekneden vaz geçtik sandal bağlayabilecek yer olmazdı. Çünkü benzin fiyatı diye bir kavram hayatımızda yoktu. Sanıyorum biz bu konuda şanslı bir dönemde yaşadık....
Abicim Ciddimisin 56 yaşındamısın .56 Yaşındayım.
Hayat size guzeldi 50 li yaslardakilere sesleniyorum bizim zamanimizda yok is bul yok araba al yok evlen bu sefer evin gecimi evdekilere bakabilmrk icin arabayimi satsam acaba diye dusun benzinliyse lpg mi taktir diye dusun zor abicim zor 90 dan sonraki nesilin isi epey zor 26 yasindayim saclarima aklar dustu bu genc yasimda ))
Bu arada not; benzin 2002 de 1.98 mis
2002 yılında benzin 1.98 tl dolar 1.44 tl 1,37 USD yani 3.90 tl çok birşey degismemis
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Arkadaşlar rölantide titreme ve vuruntulu çalışma sözkonusu değilse ibrenin konumunun çok bir önemi yok.
" Başkan obd cihazın varsa bi kontrol et 700-850 arası çalışıyorsa gayet düzgün bir rolanti" başka ay ara ihtiyaç yoktur
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
merhaba.bugün.direksiyon.elden.geçti.tam.anlamı yla.difransiyel.yaÄŸlandı.arka.cam.bagaj.amartisà ¶rleri.deÄŸiÅŸti.dodik.ve.snorkel.takıldıldı.ÅŸ afta.sorun.vardı.tamir.oldu.vinç.sarıldı.kanca .takıldı.motor.kulakları.deÄŸiÅŸti.motor.bakım ı.yapıldı.yaÄŸ.filtre.vs.yarın.becerebilirsem. fotoÄŸraf.paylaÅŸmayı...iyi.geceler.dilerim..
Konu roalex tarafından (02.Nisan.2016 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.
bugün.aracımın.tavan.spetini.ve.tavan.çıtası nı.mat.siyaha.boyayacağım.(bu.konuda.tavsiyesi. olan.varmı?.dikkat.etmem.gereken.konular.arabayı .komple.siyaha.boyamak.dışında.nelerdir.)
Bahar temizliği başladı, çamurlu offroad'a son yaz sezonunda
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temizlik her zaman iyidir ,güle güle kirlet.
Benim bu konuya bakis acim degisti. Arac 2 aydir camur icinde ve bu hali cok hosuma gidiyor.