2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Birbirlerine kavuşturdum nihayet. Kısa bir süreliğine
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Levent'in rehberliğinde Bosh 67662 yakıt pompasının siparişini verdim. Benzinli WJ için fabrikanın da bunu kullandığını öğrendim. Çıkan pompayla kontrolünü yapacağım.
Benzin pompasında bir sıkıntı mı var araçta ?
GCWJ2001
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Şamandıra da sorun vardı, hata veriyordu, şimdiye kadar da hiç değişmemiş, biliyorum çünkü 2. Sahibiyim. Su koyuvermeden değiştireyim dedim, su deyince bak devirdaimin de zamanı geliyor)
Zorunlu sigorta poliçe yeniledim, 970 tl ye geldi bu sene bu iş ne olacak böyle nereye gidecek geçen sene 560 tl bu sene 970
Ben kontrol için gittiğimde de soğutuyordu ve hatta ustam kızacak şimdi niye geldin ki diye diyordum makina 600 gr olması gereken gaz 260 gr'a düşmüş gösterince bende şaşırdım. 2 şırınga yağ koyup 600 gr gazı basınca dönüşte üşüyüp kapattım
Dün benim 5.9 un tavan dosemesinde hafif balonlar oluşmuştu komple soktum bugün alkantra kumaşla yeniden kaplayip monte edecegim. Tavan açılınca herşey ortaya çıktı en ufak bir pas lekesi oluşmamış çocuklar gibi sevindim zaten böyle bir şey bekliyordum ancak neredeyse 20 yaşına yaklaşmış bir araç olabilirdi.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
ersin emniyet kemer direklerini nasıl söktün sadece kendine çekince gelmesi yeterki mi kaplama kısmından bahsediyorum yukarı aşağı kemer yükseklik ayarı var ya orası biraz sıkıntılıydı galiba...
Sakin ola sanrof la oynamayasin orada 😊
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başkan önce torch altan ile kemer vidasini sokuyoruz yukarı aşağı mandanini tutup kendimize çekmek suretiyle kafa topuzunu çıkarıyoruz en son olarak kaplama plastigini cekerek çıkartıyoruz.Şu hususa dikkat edelim kaydırma mandalina topuzunu çekerken elimizle alt kısmına destek saglayalim aksi takdirde içeriden mekanizmanın ayakları kırılabilir kontrollü şekilde tatlı sert uygulanırsa hemen çıkıyor zaten
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}