Torch altan diye yazmışım duzeltiyorum alyan olacak
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Torch altan diye yazmışım duzeltiyorum alyan olacak
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Dedigini zaten yapmistim abi gecen sene. Makine ile zimparalamistim hatta. Ama sokuldu yine. Bi tek astari yapmadan sprey boya ile boyamistim. Bi daha da sokmek istemiyorum. Firca ile boyamayi dusunuyorum ince kat. Damla izi olsa da bundan iyi olur en nihayetinde. Ama ne tip boya bilemedim.
ben yaklaşık bu boya çıktığından beri zannedersem 1998 den beri kullanıyorum [Hammerite Direkt Pas Üstü Düz Metal Boyası klorkauçuk bazlı bir boyadır toluol ile inceltilir (sentetik değil) asla fırça izi bırakmaz çabuk kurur ve uzun ömürlüdür...ama parlaktır mat değil....http://www.boyamarketing.com/ic-dis-...z-metal-boyasi
QUOTE=Maverick;29707]Dedigini zaten yapmistim abi gecen sene. Makine ile zimparalamistim hatta. Ama sokuldu yine. Bi tek astari yapmadan sprey boya ile boyamistim. Bi daha da sokmek istemiyorum. Firca ile boyamayi dusunuyorum ince kat. Damla izi olsa da bundan iyi olur en nihayetinde. Ama ne tip boya bilemedim.[/QUOTE]
Yaa bu senin ki nasıl bir WJ arkadaş yaa!!! milletin aracı aslan gibi her yeri düzgün, senin şu haline bak Arkadaşlarımızın WJ'lerine de kötü örnek oluyorsun
Ergun abi; koltuğunun altı da çürürmüymüş bir arabanın yaa haksızmıyım sen söyle
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şasi kaynaklı, arabanın her yeri Türkiye toplaması diyorum, kızıyor bana
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Yahu ne kadar sorunluymuş şu alfabetik serisi Jeep'ler, hiç gördünüz mü bir LR kullanıcısının sorunları hakkında bir yazı?
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü