Evet bende çok merak ediyorum
Abi affet beni şu an ankara dayım burdan Kayseri ye geçicem inanılmaz yoğun bir hafta geçiriyorum Cenk GÜRPINAR ın celik tamponu alacaktim onu bile halledemedim döner dönmez o işi halledeceğim elinde 2 el 245 70 16 mt lastik olupta satmak isteyen var mı ? Malum sezon açıldı sayılır
Bugün sipariş verdiğim Flowmaster Super 44 son susturucuyu aldım kargodan, yolda ön balatalar ve roket teli var, onlarda gelince giricez ufak bir tedaviye
Aracım, benim sevgili Gayasis'im kendime uzun zamandır stres yaptığım muayeneyi küçük-hafif kusurlarla geçti...
Artık değiştirme zamanı geldi satayım diyerek, satılığa çıkardığım sevgili Gayasis'i ailecek gönlümüz elvermediği için yine satmaktan vazgeçtik.
Bir - iki yıl daha, kimbilir belki de bir ömür birlikteyiz.
Hoş, gerçi uzun zamandır iş yoğunlukları vs. saçma sapan sebeplerle gelip gidemiyorum. Ama sanki satarsam bu araç sayesinde kurduğum dostluklarıma ihanet etmiş gibi olacağımı düşündüm . Değil tabi ki o sadece bir araç ama yine de vazgeçemedim.
Yani konuya dönersek, bugünlerde aracımı satmaktan vazgeçtim diyerek kapatabilirim mevzuuyu...
www.geze-gen.com
Firsat bulursam direksiyonu deri kaplatacagim yarin...250-300 fiyat cekiyorlar. Direksiyonun sokulmesi dahil.
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
flowmaster super 44 takıldı sonunda ön balataları değiştirdim, diskler tornaya gitti ve son hakkımızı kullanmış olduk yeni diske kadar... otomatik anten değişti, roket telimiz değişecekti ama yeni tel içimize sinmedi, eski tel üzerinden ayar yaptık ve durumu kurtardık...
son olarak rot-balans yaptık ve günü bitirdik
magnaflow bulana kadar kat. iptali yapmadık, ses tatmin edici mi? evet... daha iyisi olabilir mi? kesinlikle evet...
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Önümüzdeki hafta aracımı makyaja, bakıma sokuyorum...
www.geze-gen.com