Cem kardeşim nasılsın ? halen düzeltmedin mi şu klavyeyi ben senin gibi yazmayı denedim ama başaramadım )) Bende senin gibi başarılı olamam diye yapmıyorum aslında ustalardan ders almak lazım )
Cem kardeşim nasılsın ? halen düzeltmedin mi şu klavyeyi ben senin gibi yazmayı denedim ama başaramadım )) Bende senin gibi başarılı olamam diye yapmıyorum aslında ustalardan ders almak lazım )
mert.baÅŸkan.size.zahmet.vericem.kusuruma.bakmayı n.tavan.cıtalarını.boyamak.istiyorum.siz.yapmı ÅŸsınız.okudum.aldım.mat.siyah.boya.ve.koruma.b antı.cesaret.edemedim.farları.temizlemek.istiyor um.zımpara.aldım.okudum.üstadların.tavsiyesi.d oÄŸrultusunda.cesaret.edemedim.iç.aydınlatma.ön .gösterge.dahil.zayıl.geliyor.bana.ampüllerini. deÄŸiÅŸtirmek.istedim.beceremedim.yani.hangi.ampü lleri.almalıyım.bilemedim.ilginiz.için.çok.teÅ Ÿekkür.ederim.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
mert.baÅŸkan.size.zahmet.vericem.kusuruma.bakmayı n.tavan.cıtalarını.boyamak.istiyorum.siz.yapmı ÅŸsınız.okudum.aldım.mat.siyah.boya.ve.koruma.b antı.cesaret.edemedim.farları.temizlemek.istiyor um.zımpara.aldım.okudum.üstadların.tavsiyesi.d oÄŸrultusunda.cesaret.edemedim.iç.aydınlatma.ön .gösterge.dahil.zayıl.geliyor.bana.ampüllerini. deÄŸiÅŸtirmek.istedim.beceremedim.yani.hangi.ampü lleri.almalıyım.bilemedim.ilginiz.için.çok.teÅ Ÿekkür.ederim.
çok.uğraştım.iki.kere.attı.mesajı.düzelteme dim
Sevgili üstadlar bir arkadaşımda kısmet olursa 5.2 almak istiyor öncelikle sizlere sormak istedim çevresinde temiz 5.2 satan varmı ? Yada sizin bana malum siteden önerebileceğiniz bir araç olursa çok sevinirim,herkese teşekkür ederim
Benim arkadaşım satıyor, hatta ilanını ben verdim
SAHÄ°BÄ°NDEN ORJÄ°NAL 1997 JEEP GRAND CHEROKEE 5.2 ZJ
Ä°lan No: 264568629
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64568629/detay
Arkadaşıma göstereyim aracı ama büyük ihtimal o istanbul içinden bakıyor
Biz her sene Antalya'ya geliyoruz zaten tatil için ) önemli olan sizi görmek arkadaşa gösteryim haber veririm size