Sayfa 125 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 2575115123124125126127135175 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 2,481 ile 2,500 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Üye roalex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Mart.2016
    Nereden
    istanbul
    Alıntı archway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bende senin gibi parayı aktarıyoruz bizim makineye Ne yapalım hayattaki tek zevkimiz,kısmetse gelicem senin oraya haberin olsun belki bu hafta iş çıkışı müsait olursan buluşuruz kardeşim.Senin canavarıda görmüş olurum
    aynen.öyle.sabah.akşam.fazla.eksiği.olmasada.il la.kurcalıcam.bir.yerlerini.hem.öğrenmek.adına .hemde.keyif.alıyorumherzaman.beklerim.başım.üstüne.

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hanginizdi o ? öne, kafamı klavyelere vurduğum tamponu takan ?

Bari arkaya da bunları takıp takım yapsın...

Sağol abi düşünmen yeter
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tırnaklar Mert tırnaklar
    kırılmaz kendine çekince geliyor zaten yukarı aşağı esnetirsen kırılır tabi ...
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hanginizdi o ? öne, kafamı klavyelere vurduğum tamponu takan ?

Bari arkaya da bunları takıp takım yapsın...

bunu bende sevviyorum çok güzel ya...ama yaptırmakla uğraşasım yok

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014

Aracıma bu gün ne yaptım

Bence de bu guzel. Agresif goruntu veriyor. WJ icin haziri vardir herhalde? Baskan yaptirmak falan diyor ama?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de bu guzel. Agresif goruntu veriyor. WJ icin haziri vardir herhalde? Baskan yaptirmak falan diyor ama?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    wj için vardır tabi cadde arabası ya...

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wj için vardır tabi cadde arabası ya...
    ZJ için de var Mert dikkat
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ZJ için de var Mert dikkat
    Zj icin olani kizilderililer uretmistir..wj icin olani hindistan land rover gmbh uretiyo

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zj icin olani kizilderililer uretmistir..wj icin olani hindistan land rover gmbh uretiyo

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    😂😂😂🙈🙈🙈

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Bugün deyimi yerinde ise ağzıma etti, lastik olduğu yerde inmiş alan dar akşam işten gelmişim neyse dedim acil durum olur felan istetme takiyim neyse bagajdan aldım baktım istetme hava yok hayda dedim, söktüm lastiği komşunun motorla gittik sibob hava kaçırmış, yaptık ettik taktım ama üzerimden bir zj geçtiiiii daha fazla yazamıyorum kollarım acıyor

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı K@RUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün deyimi yerinde ise ağzıma etti, lastik olduğu yerde inmiş alan dar akşam işten gelmişim neyse dedim acil durum olur felan istetme takiyim neyse bagajdan aldım baktım istetme hava yok hayda dedim, söktüm lastiği komşunun motorla gittik sibob hava kaçırmış, yaptık ettik taktım ama üzerimden bir zj geçtiiiii daha fazla yazamıyorum kollarım acıyor
    cilve yapmış abisi cilve yapmışşşş

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Sevgili üstadlar bir arkadaşımda kısmet olursa 5.2 almak istiyor öncelikle sizlere sormak istedim çevresinde temiz 5.2 satan varmı ? Yada sizin bana malum siteden önerebileceğiniz bir araç olursa çok sevinirim,herkese teşekkür ederim
    Bende düşünüyorum

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende düşünüyorum
    Sen niye düşünüyosan! ZJ kolleksiyonu mu yapıcan hayırdır

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa
    Acil durumlar için lastik tamir sprey köpük bulundurmanızı tavsiye ederim.
    Aynı durumdaki sağ arka lastiğime sıktım. Lastik tamamen inmişti. sipob kapağından tüm şişeyi.
    Lastik yarım seviye yükseldi. Sonra hemen hareket edip malzemenin iyice lastik içinde sıvanmasını sağlamak lazım.
    devamnda gittim benzinliğe bastım 35 havayı. temiz mis. 1-2 hafta içinde lastikçide yaptırmak lazım.
    Diğer aracım megane da da başıma geldi aynı bu şekilde 2-3 ay gezdim. hava inmiyor.

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı durumdaki sağ arka lastiğime sıktım. Lastik tamamen inmişti. sipob kapağından tüm şişeyi.
    Lastik yarım seviye yükseldi. Sonra hemen hareket edip malzemenin iyice lastik içinde sıvanmasını sağlamak lazım.
    devamnda gittim benzinliğe bastım 35 havayı. temiz mis. 1-2 hafta içinde lastikçide yaptırmak lazım.
    Diğer aracım megane da da başıma geldi aynı bu şekilde 2-3 ay gezdim. hava inmiyor.
    Köpükler zamanla taş kesliyor, kontrol edip temizletmeniz gerekli lastiğin yapısını bozan kimyasallar var içerisidne fakat anlık kurtarıcı mı evet

Bende vardı fakat yazlıkta unuttum, sabah sipariş geçtim dursun bagajda.

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Köpükler zamanla taş kesliyor, kontrol edip temizletmeniz gerekli lastiğin yapısını bozan kimyasallar var içerisidne fakat anlık kurtarıcı mı evet

Üye degrente - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    13.Mayýs.2015
    Nereden
    4.LEVENT/Ä°STANBUL
    Selamlar. O köpüklerden bende de var tek tüp pek bir işe yaramıyor benim lastikler için o yüzden mini kompresör aldım araca arazi şartlarına göre lastiğin havası ile oynamak gerektiğinde kullanıyorum hemde benzer olay başıma geldiğinde lastiğe hava basarak lastikçiye kadar idare ediyor.Birde o köpükler zamanla lastik içinde sertleşip lastiğin balansını etkiliyor o yüzden artık kullanmıyorum ve tavsiyede etmiyorum.

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Mart.2016
    Nereden
    Küçükçekmece
    Merhaba Uğur Bey,mayıs ayının ortasında kısmetse olursa uludağ krater göllerine çıkıcam arkadaşımla bende sorucaktım lastik patlarsa ne yapayım diye sizde çözümü söylemişsiniz hangi marka nasıl bir sprey almak lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim

Ãœyelik tarihi
    22.Mart.2016
    Nereden
    Küçükçekmece

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Köpükler zararlıysa kimyasal maddelerden dolayı nasıl biz çözüm bulmamız lazım ?

Ãœyelik tarihi
    22.Mart.2016
    Nereden
    Küçükçekmece
    Alıntı degrente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar. O köpüklerden bende de var tek tüp pek bir işe yaramıyor benim lastikler için o yüzden mini kompresör aldım araca arazi şartlarına göre lastiğin havası ile oynamak gerektiğinde kullanıyorum hemde benzer olay başıma geldiğinde lastiğe hava basarak lastikçiye kadar idare ediyor.Birde o köpükler zamanla lastik içinde sertleşip lastiğin balansını etkiliyor o yüzden artık kullanmıyorum ve tavsiyede etmiyorum.
    Cenk Bey hangi marka kompresör aldınız ? Eğer çok zararlı ise bende sizin gibi yapmak isterim köpük yerine kompresör tercih ederim malum taşlı yollardan gidicem Allah korusun birsey olsun istemem

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa
    Merhaba Uğur Bey,mayıs ayının ortasında kısmetse olursa uludağ krater göllerine çıkıcam arkadaşımla bende sorucaktım lastik patlarsa ne yapayım diye sizde çözümü söylemişsiniz hangi marka nasıl bir sprey almak lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim
    Merhaba Serkan bey,
    Bende carpex marka lastik köpüğü var.
    Krater gölü için 2 günce denedik biz yolu. Yola çığ inmiş o yüzden yol kapalı.
    Mayıs ayında açılmasını bizde umuyoruz ama belli olmaz çığ tabakası büyük oranda erimeden üzerinden geçemeyiz. Toprak zemin üzerindeki birikinti yüksek. İlerisi nasıl onuda bilmiyoruz tabi. Haziranda daha garanti olur. Benim ZJ Offroad donanımlı değil standart ancak grubumuzdaki donanımlı araçlarda ilerleyemedi zaten.

Daha önce de kullandım. uzun mesafeler yaptım. ne sertleşme, ne balans bozma gibi sorunlarım oldu.
    Birkaç hafta içinde lastiği tamirciye götürüp içini temizlettirirsiniz bezle. sonra yama
    Arabada Kompressor bulundurmakta da fayda var.
    Konu ukymk55 tarafından (19.Nisan.2016 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 125 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 2575115123124125126127135175 ... SonuncuSonuncu