Bence de bu guzel. Agresif goruntu veriyor. WJ icin haziri vardir herhalde? Baskan yaptirmak falan diyor ama?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bugün deyimi yerinde ise ağzıma etti, lastik olduğu yerde inmiş alan dar akşam işten gelmişim neyse dedim acil durum olur felan istetme takiyim neyse bagajdan aldım baktım istetme hava yok hayda dedim, söktüm lastiği komşunun motorla gittik sibob hava kaçırmış, yaptık ettik taktım ama üzerimden bir zj geçtiiiii daha fazla yazamıyorum kollarım acıyor
Acil durumlar için lastik tamir sprey köpük bulundurmanızı tavsiye ederim.
Aynı durumdaki sağ arka lastiğime sıktım. Lastik tamamen inmişti. sipob kapağından tüm şişeyi.
Lastik yarım seviye yükseldi. Sonra hemen hareket edip malzemenin iyice lastik içinde sıvanmasını sağlamak lazım.
devamnda gittim benzinliğe bastım 35 havayı. temiz mis. 1-2 hafta içinde lastikçide yaptırmak lazım.
Diğer aracım megane da da başıma geldi aynı bu şekilde 2-3 ay gezdim. hava inmiyor.
Köpükler zamanla taş kesliyor, kontrol edip temizletmeniz gerekli lastiğin yapısını bozan kimyasallar var içerisidne fakat anlık kurtarıcı mı evet
Bende vardı fakat yazlıkta unuttum, sabah sipariş geçtim dursun bagajda.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Köpükler zamanla taş kesliyor, kontrol edip temizletmeniz gerekli lastiğin yapısını bozan kimyasallar var içerisidne fakat anlık kurtarıcı mı evet
Bende vardı fakat yazlıkta unuttum, sabah sipariş geçtim dursun bagajda.
Selamlar. O köpüklerden bende de var tek tüp pek bir işe yaramıyor benim lastikler için o yüzden mini kompresör aldım araca arazi şartlarına göre lastiğin havası ile oynamak gerektiğinde kullanıyorum hemde benzer olay başıma geldiğinde lastiğe hava basarak lastikçiye kadar idare ediyor.Birde o köpükler zamanla lastik içinde sertleşip lastiğin balansını etkiliyor o yüzden artık kullanmıyorum ve tavsiyede etmiyorum.
Merhaba Uğur Bey,mayıs ayının ortasında kısmetse olursa uludağ krater göllerine çıkıcam arkadaşımla bende sorucaktım lastik patlarsa ne yapayım diye sizde çözümü söylemişsiniz hangi marka nasıl bir sprey almak lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba Serkan bey,
Bende carpex marka lastik köpüğü var.
Krater gölü için 2 günce denedik biz yolu. Yola çığ inmiş o yüzden yol kapalı.
Mayıs ayında açılmasını bizde umuyoruz ama belli olmaz çığ tabakası büyük oranda erimeden üzerinden geçemeyiz. Toprak zemin üzerindeki birikinti yüksek. İlerisi nasıl onuda bilmiyoruz tabi. Haziranda daha garanti olur. Benim ZJ Offroad donanımlı değil standart ancak grubumuzdaki donanımlı araçlarda ilerleyemedi zaten.
Daha önce de kullandım. uzun mesafeler yaptım. ne sertleşme, ne balans bozma gibi sorunlarım oldu.
Birkaç hafta içinde lastiği tamirciye götürüp içini temizlettirirsiniz bezle. sonra yama
Arabada Kompressor bulundurmakta da fayda var.
Konu ukymk55 tarafından (19.Nisan.2016 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.