tavanda çürük falan yok. sunroof ile ilgili kırık parça olma ihtimali yüksek ileri giderken kapanmakta zorlanıyor yarın sunroof tepsisi sökülüp tüm parçalar dağılacak ardından tek tek temizlenip tekrar greslenip yağlanıp toparlanacak bakacağız duruma
Başkan sunroof çok narin mutlaka dikkatli bir uygulama yapın derim.belki kanal içinde yağdan dolayı toz toprak balçık olmuş raflarda seviye oluşturmuştur bakara şoray ile önce temizle güzelce sil dene derim ayaklar artık yaşından dolayı yorulmuş olup çıt diye kırılır mazallah
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Bazı kelimeler anlamsız olmuş sözlük illetinden dolayı otomatik dolduruyor duzeltiyorum raflarda (raylarda) bakara şoray (balata spray) şeklinde olacakti
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
[QUOTE=Han Solo;30490]tavanda çürük falan yok. sunroof ile ilgili kırık parça olma ihtimali yüksek ileri giderken kapanmakta zorlanıyor yarın sunroof tepsisi sökülüp tüm parçalar dağılacak ardından tek tek temizlenip tekrar greslenip yağlanıp toparlanacak bakacağız duruma[/QUOTE
Elimde kaldı yazık çiçeklerimle mendil şarkısını söylemek istemiyorsan elleme şu malzemeye .Geçmiş acı tecrübelerle dolu.
Bu gün aracımı geze-genledim emeği Olan herkese teşekkür ederim
Beyaz led farkını görmeniz açısından paylaşayım dedim
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP