Denize goturdum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Denize goturdum
Millet at sokardı eskiden denize, bizimkisi de o misal
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Aracima laf eden araziye girse.
Birinin albefetik J iki tane araci var, anca Usa'dan parca getirtir araci kullanmaz bakar oyle.
Birinin zj'si var burada yazdiklarini okusan her gun camurda sanirsin, stabilize yola girse arazi yaptim der. Cadde styla.
Biz belgelerle konusuyoruz. Sok aracini korkmadan yumusak kuma, oyle gel.
Ya da sicrat camuru asagidaki gibi eyvallah o zaman.
Not: Fotodaki benim ha, yanlis olmasin. instagram calintisi degil. O bagzi agbilerimizin boyle atraksiyonlari var mi acep? O kadar masraf ediyorsunuz e ne icjn asfalt? Biz alttan yukari komple drgistrdik yagini parcasini suyunu. Hakkini verecez di mi ))
Konu Maverick tarafından (28.Nisan.2016 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.
Bu kadar çamur yeter herhalde
Cenk NALBANTOÄžLU
Sezonun ilk gezisi daha eylül ortası ve İncirboğazı etabı. Yaklaşık 12 araçtık. Bu kadar ağır olacağını kimse tahmin etmemişti.Bu çamur sonrası aracın tüm yağları değişti,liftte 2 saat yıkandı, iç dış motor dahil her yer itina ile temizlendi tüm bakımları yapıldı. Poryalar değişti. Radyatör sökülüp tamamen temizlendi. Kuru yağlamalar yapıldı. Kısacası bu çamur sonrası yapılması gereken herşey itina ile yapıldı.
Başkan her türlü çamura girerim ama derin su artık asla canım yandı bir kere o yüzden derin su geçişlerinden uzak dururum,
Ulen çakma Tom Cruise, önümüzdeki hafta başlarsın Levent'in dediği gibi oradan buradan ses geliyor, yok şu çalışmıyor diye, köy yolunda çamurdan geçmiş hızlıca, hakkını verdim diyor. Bendeki WJ ile ZJ sende olsa, sabah akşam içinde yatarsın. Ha bu arada kare kasa alıyorum donanımlı, o Zaman çamuru Jeep i göstereceğim sana, hadi bakiim, havalar rüzgarlı bak üşütürsün sıkı giyin, torbanı almayı unutma uçakta, uçağı berbat etme.
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Bu resimler bine peki armut
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şey bişi mi demiştin Burak Hocam ? zaten benim gireceğim hayat boyu en büyük çamurdu ama neyse bir foto benden olsun bu çamur az gelir image.jpgorijinal görüntü bilgisayarda kusura bakma kendi hesabımdan kopya paylaştım
Konu K@RUB tarafından (29.Nisan.2016 Saat 07:04 ) değiştirilmiştir.
Alemsiniz keyifle takip ediyorum.
Bizim burada çamuru arayıp bulmak lazım onu da bulsam tek araç girmem
Yağmur yağdığında da direkt derin su geçişi oluyor zaten
Bulabildiğim en çamurlu! hali bu
Bugün kara kızımızı yıkattım