Tabi ki hocam, her yaz girişinde uygulanması gerekli diye düşünüyorum, ürünü kanallardan sıkıp hem soğukta hem sıcak ta 5 er dakika çalıştırıyoruz, en son devridaim tuşuna basıp yüksek seviye havalandırmada camlar ve bagaj açık kullanıyoruz. inanılmaz temizlik sağlıyor hem oluşan mantar vs engelliyor hemde temiz koku veriyor.
- Tek eksi yani ilk kullanımlarda ön cam biraz yağlanıyor gibi oluyor onu da temizledik mi canavar
Arkadaşlar motor ve çevre elemanlara WD 40 ile girişsem temizlik elde eder miyim ? Geçen gün bir benzinciye gittim mazotla yıkıyoruz şöyle güzel böyle güzel iyi dedim, döndüm yıkama alanına gittim ortalık malı gibi at üzerine 2 lt mazot bas suyu, çalışanlar bilinçsiz dedim böyle mi yıkıyorsunuz evet dedi, bende kalsın teşekkür ederim dedim çıktım
Malum buralara yaz geldi sayılır. Wj ye klima gazı bastırdım...
Sony Xperia Z5
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Bugün içeriden klima sistemini temizledim, wd 40 ile kapı kilitleri ve bilimum görebildiğim yerleri yağladım, aliexpres* den aldığım yıkama tabancası ile alt,üst yıkadım, motorda direksiyon kutusu çevresi yağlardan arındırdım biraz nemli bez ile motoru sildim, biraz yordu ama değdi, fotoğraf net olmaya bilir eve çıkınca 4ncü kattan çektim
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Ben bu işlemi yaklaşık 2 hafta önce yaptım Mert Başkan'ın cesaret vermesi ile saolsun benim için büyük sizin için küçük bir adım olabilir ama bir çaylak olarak zj'mi elimden geldiği kadar kendim toplamak istiyorum ve güzelleştirmek bu arada geçmiş paylaşımlarında çok büyük etkisi var saolun iliğine kadar sönürüyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cem bende gelicem senin yanına artık sende bana öğretirsin ))