Muayeneye hazirlik hadi bakalim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zj lerde polen filitresi var mi? Varsa neresindedir acep?
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
Bu akşam direksiyon kutusundaki kaçak için maslakta oto sanayideki ustama bıraktım. İlk kontrolde keçeden kaçırdığını tespit ettik yarın kutu sökülerek tamiri gerçekleşecek ve takviye için aparat yapılacak. Bu arada boyası yıpranan ön demir tamponda aracın renginde boyanacak . Kısmetse cumartesiye aracı teslim alacağım.
Cenk NALBANTOÄžLU
Merhaba,
5.2 yi aldığımdan beri Lpg sisteminde problem yaşıyordum. Çözüm için aracı bir kaç defa Atiker yetkili bayilerine götürdüm sonuç alamadım sorunlarım şunlardı;
- Lpg de motor arıza ışığı yakıyor
- 5 ve 3 nolu enjektörler arıza veriyor
- Gaz yemiyor, hızlanmakta zorlanıyor
Dün öğlen gibi geze-gen.com dan Ersin abinin İstanbul / Bostancı da önerdiği Atiker yetkili bayisine aracımı bıraktım, akşama doğru aradılar sorun "ECU" daymış, aracın hazır olduğunu belirttiler.
Sonuç;
- Gösterge panelim de artık arıza uyarı yada başka bir şey yok
- Lpg performansı gayet güzel olmuş hızlanmaktan hiç çekinmiyor
Öncelikle geze-gen.com kurucuları, yöneticilerine ve desteğini esirgemeyen Ersin bey ve tüm kullanıcılara teşekkür ederim.
Sorunsuz keyifli sürüşler
Dün bıraktığım aracımı bu akşam teslim aldım. Direksiyon kutusundaki alt, üst keçeler değişti kutu içi temizlendi bakımı yapıldı ve montajı yapıldı ilk testi başarılı geçti şimdi kaçırma yok ilerleyen zamanda durumu takip edeceğim.
Cenk NALBANTOÄžLU