Furkan satip yeni alaydin iyiydi bayagi ugrasmissin gule gule kullan
Muayeneye soktum.Ticari olduğu için alışmam lazım galiba.Full alt koruma ve en önemlisi arka camdaki büyük geze-gen sticker sorun olmadı.
6 ay önce aldığım ama bir türlü fırsatını ve zamanını bulup değiştiremediğim ayna mahrutileri nihayet değiştirdim. Bu arada şaka maka 5.000 km kadar 35' leri standart difflerle kullandım ama en ufak bir hasar çıkmadı..., demek ki kullanmasını bilende...
Mükemmel bir işçilik ve ustalık sergilendi, araç yolda adeta yağ gibi kayıyor...;
Sanki 35'lerle değil, fabrika çıkış standart lastik ebatları ile aynı ataklıkta ve performansta.
Tabiki burada LPG' siz liğin de rolü S geçilmez...
Her yer kendi işini yapmalı, difransiyelciyse difransiyelci !
Her gun arabama 3kulfü 1 elham okuyorum bir sure ona yetiyor
Åžip ÅŸak
Yarış ve offroad aracı olarak tolga ile ortak kullandığımız aracımıza 4.10 ayna mahruti ve arka lokka kilit aldım.. 10 gün içimde elime ulaşır.. Resimleri paylaşırım
Bu basligi cok ozledim yahu gecen aralik trakya ekspedisyondan sonra sol kisa mafsalli aks degisimi haziranda ironrock hd direksiyon sistemi montaji ve bayram arefesinde direksiyon kutusu kirilmasi disinda sanayi onarim ile ilgili isim olmadi. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
-30 jant ve orta kilit aldım.
Uzun zamandır egzoz sıkıntı yaratıyor du parça parça sonunda manifold tan son susturucuya kadar boruları yeniledim hazır el atmışken Flowmaster 44 paslanmaz süper seri susturucu takıldı sesi çok tatlı oldu
Ayrıca elinde temiz katalik konvertör olan varsa makul bir fiyata alabilirim
Flowmaster ailesine HoÅŸgeldiniz
In vino veritas in Aqua sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP