Addco 175-684 ön arka sway bar sipariş verdim. Bilstein 5100 ler için kararsızım
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Eline sağlık
Resimlere bakarken fark ettim zemin halılarını değişmemiz gerekiyor sanırım varmı çaresi
Perdeci,Avcı,Zj ci
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
korkmayın sökün. Biraz zahmetli ama değiyor. Benim bagaja önceki sahibi süt dökmüş leş gibi kokuyordu şimdi mis. Altında keçe var adi keçe mobilya döşemecilerde var bütün araba 40 lira tutuyor. Kendine alttaki kefeye göre kes silikon ile yapıştır
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Müsait bir yer bulmak lazım sökmek için yoksa korkmam sökerim,
Aslında söktükten sonra altına zift ve benzeri gibi bir şeyle kaplamak lazım sanırım ses ve su izalasyonu için daha kullanışlı olur hem aracın altını hem döşemenin altımı yapılırsa 10 numara olur
Perdeci,Avcı,Zj ci
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
Zift konusunu bilmiyorum ne kadar işe yarar birşey araştırmam gerek daha iyi bir alternatif varmı diye. Bir daha kine onuda yapayım. Yer konusu sıkıntı tabi.
Daha önceki aracımda zemine zift yapmışlardı ses izalasyonu için oradan biliyorum ve araştırmalarıma göre aracın altına pütür adlı bir madde püskürtüyorlar davlumbaz içleri dahil oda güzel oluyor
Perdeci,Avcı,Zj ci
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
Güzel olmuş elinize sağlık. Sizin tüp kaçlık bu arada benim tüp 80 lik yatay duruyor sizinki gibi dikey yaptırmak istiyorum sığar mı acaba yoksa değişmesi gerekirmi
60 litre tup tam sigiyor. 80 lik mumkun degil sigmaz. Bu sekilde olunca en azindan 2li koltuk yatip bagaji derinlemesine kullanabiliyorum. Diger turlu cok olduruyor bagaji. 60 litre 45 litre aliyor uzun yolda 250 km civari gidiyor menzil yeterli
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
60 45 az değilmi benim 80 75 alıyor bende aynısını düşünüyorum en azından ikili koltuk yatsın. Aslında yasal olsa şu daha güzel de