O halde benimki ciddi sıkıntı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O halde benimki ciddi sıkıntı
Sanırım yasal sıkıntı varmış muayeneden geçmiyormuş Türkiye'de orijinal depo değiştirilemiyor dediler bana
Direksiyonu deri kaplatırken bunları kullanmak istiyorum. Sıfır direksiyon 350-400 benjamin. Çok mu kalın olur acep??
Veya alttaki küçük parçadan 2 tane var, onları üste mi kullansam veya altlı üstlü?
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Deri kaplatacaksanız bunlar ne için
Orijinali görmemiştim daha önce ama güzelmiş bence orijinal alın imkan varsa diğeri güzel durmuyor ebay dan baktınız mı
Karaborsa, bunlar sonradan yeni üretim, vergi ve nakliye hariç 400 dolar orjinali, direksiyonu deri kaplatsam 250-300, bu parçalarda 50-100, kabaca 5 te 1 fiyatına malolacak. Kaplamayı parçalar sırıtmayacak şekilde ayarlatırım.Gönül ister orjinali de...
Mesela çıkması da o kadar ince durmuyor
275 dolar
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
Konu GC2013 tarafından (10.Temmuz.2016 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Arka dif tamamen açıldı Akslar söküldü
Tüm difransiyel dişli takımı dışarı alındı kilit pulları söküldü .
Tüm malzemeler en önce fren sisteminden başlayarak ABS sensorları elden geçti.
Poryalar temizlendi
Aks lar söküldü bilyalar kontrol edildi aks yatakları temizlendi yakıtla yıkandı
Tüm ayna mahruti dişli takımı aşag indi tüm aks dişlileri istavroz dişlileri söküldü kırık çatlak kontrolu yapıldı
Tüm dişli takımı yakıtta yıkandı lsd kilit pulları elden geçti yıkandı temizlendi yaglandı ve dişli takımı tamamen toparlandı
Dişli takımı Dif karpuzuna yerleştirildi.
yarında kalan işlere devam edecegiz.
Arkadaşlar merhaba, Konya ya taşınıyoruz, burada bizim wj lerden anlayan tavsiye edebileceğiniz bir usta var mıdır?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malesef yok ben konya dayım zj deneme yanılma yapıyorlar
Ben bu gün arabayı ankaraya gönderdim sağolsunlar gelip aldılar. Konya sanayisi çok iyi aslında ama jeep ten ezbere anlayan yok
Telefon açtım otobüs ile geldi biri aldı götürdü işi bitince geri getirecekler otobüs bileti yazıyorlar sadece