Flowsuz amerikan kalmasın hayırlı olsun
Flowsuz amerikan kalmasın hayırlı olsun
98'xj
Geçmiş olsun abi üzüldüm bulamazsan y.disi siparişi vereceğim birlikte gelsin istersen kargo maliyeti düşer
Biraz geç oldu ama anca toparlayabildim.
Abbasa Genel Bakım dan geçti yapılanların listesi hatırladığım kadarı ile;
Sol Ön porya değişti.
Direksiyon pompası değişti.
Direksiyon kutusuna revizyon yapıldı.
Roket teli değişti.
Egzoz manifol sağ/sol değişti.
Egzoz boruları manifol çıkışından itibaren kaçıran çürümüş borular tespit edilerek yenilendi.
Flow Master 44 süper seri susturucu takıldı.
Distribütör kapağı değişti.
Tevzi makarası değişti.
Bujiler değişti.
Buji kabloları değişti.
Hava Filtresi orjinali sökülüp yerine k&n kapalı hava filtresi takıldı.
Snorkel takıldı ve kapalı hava filtresi'ne bağlandı.
Radyatör sökülüp temizlendi alt hortumu değişti ayrıca hararet müşürü yenilendi.
Radyatör taşırma kabı temizlendi.
Radyatör antifirizli su ile yenilendi (kırmızı).
Motor yağı değişti.
Arka diferansiyel yağı değişti.
Arka fren balata sol/sağ değişti.
Şanzıman yağı değişti.
Sepet + ön 5 arka 2 sis takıldı.
Ön demir tampon takıldı.
Power 12000 Lb. Yıkamalı vinç takıldı.
Mopar marka Tps sensör alındı yarın takilacak .
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Hayirli ugurlu olsun kardesim, kazasiz belasiz guzel gunlerde bin👍👏 bu arada raybestos gozumden kacmadi baska marka kullanmam ben frende👍
Sent from my iPhone using Tapatalk
hayırlı olsun kadir araç bakımlı olsun başını ağırtmasın.
gidemediğin yer senin değildir
Yarış aracımıza yeni direksiyon aldım
Bugün Tps sensörü'nü aldım ve aracıma taktım hazır ördeği ellemişken boğaz kısmını sökerek balata spreyi ile temizleyebildiğim kadar temizledim...
Ardından tam aracı çalıştırdım derken test için çıktığım yolda viteslerin değişmediğini fark ettim
Yeni derdim şanzıman anlayacağınız tam keyfini süreceğim derken....
Kadir bi akuyu sok yarim saat bisaat yada sabaha kadar sokuk kalsin beyin resetlesin neticede yeni elektronik bi parca taktin. Sonra akuyu tak dolas biraz veriler yerlessin bogazi temizleyince falan kendine gelmistir arac alistigi ayardan farkli calisiyor simdi adaptasyon icin zaman ver
bir arkadaşımın başına gelmişti aynı problem .onun hız sensörü arızalı çıktı.araç hızı algılamadığı için vites değiştirmiyordu
gidemediğin yer senin değildir
Kadir bu araclarda benim tecrubem elektronikle ilgili bir sorun oldugunda, radyo, alarm v.s dahil, uygun prosedurleri takip ederek akunun ayrilmasi bircok problemi cozuyor. Mesela simdi akuyu soktun, tps yi ayarladin, benzinde kullanmaya basla, arac o ayarlari da algilasin, LPG icin de teyakkuzda ol o da yeni bir ayar gerektirebiliyor. En azindan bizim wj ler icin oyle. Radyo kodu da bilinmesi gerekiyor yine bizimkilerde v.s v.s. Cok elektronik guzel de ayni zamanda basa bela. Sizin kasa biraz daha rahat kiskaniyorum valla.
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Haklısın abi elektronik biraz sıkıntı özellikle araziye girip çıkan araçların elektronik olması beraberinde birçok derdi de yanında getiriyor maalesef.
Aracın orjinal teyp i yok maalesef üstündeki de adam gibi çalışmıyor
Bütçe kalırsa adam gibi ekranlı bi teyp almayı istiyorum geri görüş kamerası bağlantısı ve üstündeki orjinal amfi ye bağlanabilir vardır herhalde
Para varsa huzur da var jeep icin Kadir. Bulunur, bulunmazsa yaptirilir, o da olmadi icat edilir
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP