Hiç bir şey yapmadım yine
Bu tür bir aydınlatmayı, çift olarak, ön ızgara ile klima radyatörü arasına, şaseye monte etmek istiyorum. Standart ortalama bir akü ile sorun yaşanmadan kaç Wattlık takabilirim?
Örnek
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Sadece standart aydınlatmayı ihtiyacım olan yerlerde kuvvetlendireceğim, dışarıdan stock görüntüyü bozmayacak, kılıf takmama gerek kalmayacak v.s
Serviste iken bi hummer da görmüştüm ama resim çekmedim akıl edemedim ızgaranın önüne 2 adet 2 cm genişliğinde (kare) klips mi desem raylı takılınca kitlenen mi desem ne olduğunu bilmediğim bişey gördüm ce sordum o zaman bu neki diye meğer onlar led projektör takmak içinmiş sonra onlarıda gördüm ihtiyaç olduğunda takıp mandallarını kutup başlarına takıyorsun beğenmiştim ama sahibini göremeyince nerden aldığını öğrenemedim..öyle bişey olsa güzel olur tam sizlik miş
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
Ben ızgaranın önüne monte etmem için ya mevcut tamponu delmem ya da yapıştırma yapmam lazım, ızgara arkasında şasi üzerinde delikler mevcut, ben de ayaklar da var ancak elektrik konusunda bilgili değilim, yurtdışından aydınlatma ve kablo setini alıp sadece montajını burada yaptıracağım, bir de uygun bir yere ön konsolda ( küllükte olabilir) veya direkt sis lambalarına gelen kablodan güç alacak şekilde ayarlayacağım. Akü veya dinamoya fazla yük bindirmeden ki mevcut sistemlerde sorun çıkarmasın (mesela farları zayıflatmasın v.s) kaç Wattlık almalıyım onu bilmiyorum. Klips olayı da güzelmiş, ihtiyaç halinde tak ama yağmur var çamur var)
Bugün şu dakika itibariyle sanırım ön diffi kırdım 2. Zj 2. Ön diff
Ne marka ve nereden aldın Eyüp? Extra aparat gerekti mi?
Amazon dan almıştım,
Extra bir aparat gerekmiyor diye düşünüyorum, çünkü elektrikçiye gidip direk monte etmişlerdi.
Modeli:
Nilight 2PCS 18W 1260lm Spot Driving Fog Light Off Road Led Lights Bar Mounting Bracket for SUV Boat 4" Jeep Lamp,2 years Warranty
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler oldu malesef daha şimdi altından çıktım şaftı söktük..daha evvelkini orjinal stepneyi takıp kasılma sonucu önce yakıp sonra kırdım (ne olduğunu anlamadık çünkü)buda zaten son zamanlarda uğultusunu doruklara çıkarmıştı arazideyim şuan avda dik bi rampaya hızlı girdim önü havalandı yer düşünce olan oldu!!aslında aks keser böyle durumlarda ama bi süre kullanıp baktım ön diff kızarmış
Şu kabin içi yangına müdahale anlamında yolcu koltuğunun önüne, ayarlanabilir aparatlı yangın tüpü monte edeceğim.