Amerikadan, arastiriyorum ve bence gereklilik. Gelsin, uyarsa hem ZJ hem de hatunun arabaya takacagim. Ä°lkini %30 indirimli olarak kullanilmis aliyorum. WJ projelerim de yavastan tamamlanmak uzere. Ä°leride ZJ yi sifirlayacagim.
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
A stununa baglayip kazada yaralananlar var, orta konsol arka ortadaki cikinti sebebiyle montaj icin kisa kaldi, e bagaja koysam kaza aninda nasil ulasacagim. En uygun yer ya koltuk alti ya da vitesin iki yani. Hazir aparatli bu vardi bunu aldim
Merhaba; arayıpta kolay bulamadığınız ekran gösterge lambaları Karaköy de ve büyük otomobil aksesuarcılarında var. aksesuarcılarda yoksa söyleyin sipariş ediyorlar. max fiyat 1 adet 1TL karaköyden alırsanız 50KRŞ. 12v ototeyp gösterge lambası derseniz yeterli olacaktır. bunun bir büyüğü birde çok küçüğü var ona göre sipariş edersiniz.
led yapan arkadaşlar en güzelini yapmış. ısınma olmaz ve daha uzun ömürlü olur 1kohm direnç 12 voltu 3v civarlarına düşürmek için kullanılmış.
Eli lehim yapmaya yatkın olan arkadaşlar bunu yaparsa daha sağlıklı olur ama artı(+) ve eksi (-) yönleri doğru bağlamak lazım.
Allah ömür verir de yaşarsam, 20 yıllık ZJ yedek parçasını şimdiden topluyorum, mümkünse hala mopar bulabiliyorken hatta daha iyisini.
Bunları da deneyip geri dönüş yapacağım
Yangın söndürücü aparatına gelince, sizden 1 adım öndeyim, usta parçayı bekliyor, hatta eksikleri varsa tamamlayıp, farklı renklerde seri üretmek üzere çalışmalara başladım.
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
Mert yardımların için teşekkür ederim Atakan ile görüştüm yer maslakta imiş aradım ama asıl usta pazartesi gelecekmiş yarın telefonda soracağım bakalım ne diyecek. aslında bir 3d yazıcı olsaydı halledilirdi kafama takıldı ya bir 3d yazıcı alayımda bu problemi çözeyim lazım olanlarada yaparız. problemkökten çözülmüş olur. 3d ler biraz pahalı ama başka işlerde de kullanılır. hayırlısı
Makyajladık biraz, far paneli, panjur, farlar, parklar, sinyaller değişti, tüm ampülleri philipse çevirdim...
Ön tampona sis ayakları kaynatıp bir kaç güçlendirme yaptık. Boyada, yarın takılacak...
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Kadir çizimin yazılımını yaptırmak masraflı iş. 3d yazıcısı olanın 3d tarayıcısı da olması mantığı ile hareket ettim hani dişe dokunur bir 3d yazıcı fiyatı 2500-3000 Euro taryıcıda bir okadar fiyat. yazıcı sendemi arkadaşındamı arkadaşında ise bir sor belki 3d tarayıcısıda vardır.
3D print olarak çalıştığımız firmalar var onlara yaptırıyoruz. Tecrübelerime dayanarak scan edilmesi bu tarz parçalar üzerinde sorun olabilir boşuna masraf yapmış oluruz. Bunun yerine 3d print te benzer cnc ler var malzeme işleyerek şekil ortaya çıkıyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Parçayı tam bilmiyorum. (Üzerinde gördüm sökülmüş olarak incelemedim). Çizim de illaki ufak ölçü farklılıkları olur. Çünkü üzerinden ölçü alınacak. Mümkün olan en yakını çıkartılır. Esas çözüm tarama olabilir ancak taramalarda hassaslıkları na göre değişiyor. bindelik hassasiyette ölçüm yapanlar var. Yalnız 3d yazıcıda malzeme kalitesi nasıl onu bilemiyorum. Benim aklımda olan bir durumda, 3d yi denemek. Ancak elimde orijinal parça yok. Parça elinde olan varsa bana önünden arkasından sağından solundan fotoğraf göndersin, çizim konusunda olabilirliğini söylerim. Bana parçayı gönderirsiniz çizer, 3d yi deneriz. Ayrıca çizim yapıldıktan sonra cnc de de işlenebilir.
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8