Hiç cd çalarlı bişey almayın 100 liralık şey onu çalmazlar diye aldım. sonucu bana 500 tl olarak döndü IMG_3627.JPGIMG_3628.JPG
93 Zj'den çıkma Orijinal Cd' li Sorunsuz Teyp bende var verebilirim.
Tüm aydınlatmaları komple kaldırıp atttım !
Yerlerine orjinal Mopar' ları yerleştirdim, mücevher gibi oldular, ayrıca ZJ' lerin klasik yetersiz kısa far sorununu kökünden çözdüm, biraz tuzlu oldu ama deydi, önüm KC HiLites LZR Cube LED' ler ile güpegündüz oldu...
Biraz da olayı renklendirelim....;
HELLA Rallye 1000 Black Magic Hallojenler Rally motorsporlarında kendini ispatlamış bir ürün olmasına rağmen şu ledler ile yanyana gelmesinin sonucu inanılmaz...;
Ve fark ;
Led iÅŸi bambaÅŸka bir ÅŸey
Bende ön tamponun bullbar kısmında 22" lik led bar kullanıyorum 120w lık, şehir içinde yakamıyorum, anca birine sinirlenirsem yakıyorum ve geçici körlük yaratıyorum gece arazide far kullanmıyorum artık
98'xj
Harika Ergün abi.
Güle güle kullan.
Bu ara yeniden birşeyler yapıyor olmana sevindim.
Ergün abi çok iyi olmuş
Ve kesinikle double din li teyplerden takmayın bende var önceki sahibi göğüsü kesmiş biçmiş içimden çok sövüyorum adama
Ergun abi ledler fenaaa,
Teyp işine gelir isek bende 2dın anfi falan hepsi var, ama jeep ler için (sadece bir fikir);
uygun fiyatlı bir tablet alıp aux girişine bağlarsanız hem intrnet hem tv müzik video bilimum eğlence sistemi elinizde olur
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Ben samsung tab 3 bağladım aux a teyp kullanmıyorum bile artık..(maliyeti mi? 300.-TL)
Başkan o iş kolay sizde orjinal anfi var oradan işi bilen bir elektronikçi hat çeker olur biter
Ben de bir arastirayim
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP