Yazıları ve çizgileri özellikle yapmadım,onlar benim hoşuma gitmiyor açıkcası böye daha sade ve daha güzel geliyor,bagajdakliler dahil hiçbir yazı yok şuan arabanın üzerinde...
Yazıları ve çizgileri özellikle yapmadım,onlar benim hoşuma gitmiyor açıkcası böye daha sade ve daha güzel geliyor,bagajdakliler dahil hiçbir yazı yok şuan arabanın üzerinde...
haftaya bajaanatolia için fethiyeyeye yola çıkmadan bi bakıma girelim dedik fatura ağır kaçtı gene....
motor yağı değişti
yağ filtresi
hava filtresi
geri vites soketi kablosu dağılmıştı yeni soket ile değiştik iyiki değiştik foto atacağım kesin yolda kalırdık
direksiyon amortisörü patlamış...değiştik
sağ aks körüğü
sal ön alt kol burcu
ön diferansiyeli yağı
ön şaft kafa bakımı
ön şaft u joint mafsal değişimi balansı
İyi günler de kullanın. Fatura ne çıktı bunlara.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler aracın anahtarını kontağa takıp çevirince ve çalıştığında bir süre devam eden bip bip sesi kesildi neden acaba. Kapı açık yada far açık sesi var ama
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fethiye de buluşuruz artık :-)
Sony Xperia Z5
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
Hangi ledleri kullandın mert .çok güzel olmuşlar
gidemediğin yer senin değildir
Prothane komple kitim geldi (bu sefer siyah ) bir kaç güne kadar her ustanın farklı isimler verdiği bushinglerin tamamını değiştireceğiz bakalım ne gibi bir değişiklik olacak BizimKıZ'da
Nerden icap etti derseniz ön ve arka alt-üst salıncak fişeklerini değiştirsek iyi olur demişti benim ustam, ben de bu prothane markalı ürünleri çok sevdim böyle de bir kit görünce aldım tümü yan sanayi olarak buradan alabileceğim standart metal içi siyah lastik olan fişeklerin fiyatına geldi.