Sayfa 17 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 715161718192767117 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 321 ile 340 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    sunroof kızak içi parçaları pirinççiye verdik bakalım kalıp çıkarıp pirinçten imal etmeye çalışacak. tek problem pirinç kuruduktan sonra hafif çekme yapıyormuş %5-10 civarında küçülüyor yani bu çekme işlemede sorun yaratacak mı bakacağız...eğer kalıp işe yararsa seri üretime geçebiliriz. kimlerin sunroof ayaklarında sorun var şimdi dökülün bakalım...
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Yeni Üye pehlivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    14.Mart.2014
    Mert Söz uçaar yazı kalır misali diyorsun yani 1 inç

Üye MUHTEŞEM26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    05.Mart.2014
    Nereden
    ESKÄ°ÅžEHÄ°R
    mert istediğim parçaları sana face den söylemiştim beni unutma

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sunroof kızak içi parçaları pirinççiye verdik bakalım kalıp çıkarıp pirinçten imal etmeye çalışacak. tek problem pirinç kuruduktan sonra hafif çekme yapıyormuş %5-10 civarında küçülüyor yani bu çekme işlemede sorun yaratacak mı bakacağız...eğer kalıp işe yararsa seri üretime geçebiliriz. kimlerin sunroof ayaklarında sorun var şimdi dökülün bakalım...
    Bu ayak dediğin kanca gibi birşey mi? Plastik bir aksam var, onun yükselmesini engelliyor. Parça kırıldığında o plastik aksam dediğim çerçeve havada kaldığı için sunroof yarıya kadar kapanıyor. Tam kapatmak için elle o çerçeveyi indirmek gerekiyor. Umarım aynı şeylerdir. Yarın bi resmini çekip atarım.

http://www.jeepforum.com/forum/f310/...epair-2224417/ Burada adam bişi yapmış ama benimki tam bu değil.

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ayak dediğin kanca gibi birşey mi? Plastik bir aksam var, onun yükselmesini engelliyor. Parça kırıldığında o plastik aksam dediğim çerçeve havada kaldığı için sunroof yarıya kadar kapanıyor. Tam kapatmak için elle o çerçeveyi indirmek gerekiyor. Umarım aynı şeylerdir. Yarın bi resmini çekip atarım.

http://www.jeepforum.com/forum/f310/...epair-2224417/ Burada adam bişi yapmış ama benimki tam bu değil.
    Yok bu degil

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Noldu lan sunroofun da mi bozuldu!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye anarchist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    1- Motor yağı değişti
    2- YaÄŸ filtresi deÄŸiÅŸti
    3- Hava filtresi deÄŸiÅŸti
    4- sağ ve sol motor kulağı değişti
    5- Porya bilyesi
    6- ABS sensörü değişti
    7- El freni balatası değişti
    8- SAğ alt ve üst rotil
    9- Antifiri eklendi
    10- Akü değişti
    11- Ön far takım değişti
    12- Arka ön silecek lastiği değişti

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Noldu lan sunroofun da mi bozuldu!!!

Deme demeee allah korusun askerligi yarida kesip gelecek oyleyse

Üye anarchist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    LPG ve Far ayarı yaptırdım.LPG filtresi değişti.
    Sızdırmazlığı kontrol edildi.

Üye tapagazzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    05.Mart.2014
    bugun sevgili osman abimiz çamurlukları kesti ve plastik dodik takıldı,
    bunun oncesinde becce spacer takıldı ve kırılan sol aks da onarıldı....
    lpg sistemi sokuldu..
    bi salter isimiz kaldı onu da haftaya hallederiz,henuz yarısmasakda elektrik kesici salter önemli!!!

bu hafta arka koltuk sokulecek ve iceride temizlik boyası yapılacak,

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Ön arka diferansiyel yağı değişti, arkaya kilit katkısı koyuldu.
    Şanzıman yağı değişti.
    Yağ flitresi bulamadığım için motor yağını ellemedik, yarın onu halledeceğiz.

Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    2 adet fener, vanilya kokusu, gazoz açacağı, küllük, isveç çakısı ve bıçak aldım.
    Çok masraflı canım bu ZJ'ler.
    Eski sahibi sağ olsun 1 haftadır benzin almadım.
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Flowmaster super 44, şnorkel ve çeki demiri aldım.
    Ufak ufak hazırlayayım geziler için.
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    2 hafta sonra marşına bastım, 5 dakika sonra kapalı garajda kafayı buldum...

Gaz filtresi ve gaz borularinin bazılarını değiştir dim... evlat iyi yunusun
    Åžip ÅŸak

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı çavuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gaz filtresi ve gaz borularinin bazılarını değiştir dim... evlat iyi yunusun
    Bi pazar sabahi hobisi mi yapim dedin cavus

Üye Kanuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°STANBUL
    ön ayna mahruti hakkın rahmetine kavuşmuştu...ejderin dediği gibi 1200 tl kdv dahil değil ama....900 tl imiş :P

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Bugün aşırı yağmur sonrası ön cam sağ üstten birkaç damla su geldi. Yarın dinince bir bakacağım nereden sızdırdı diye.

In vino veritas in Aqua sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Aynisi ayni yerde bende olmustu. Camin o koseden sizdiriyordu. Silikonun arasindan kaciriyordu. Abi yolcu tarafinda dosemeye bak islanmis olabilir. Ä°cerden yol yapip gidiyor.

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Bu gün şeytana uydum arabayı muayeneye götürdüm yıl dönmeden şu işi bitireyim istedim , götürmez olaydım kafayı yedim,yok sinyal lambalarım beyaz camlıymış amber rengi değilmiş ,yok sis farım yeterli aydınlatmıyormuş (bunlardan hafif kusur yazdılar )bir ara sinyallerin frekansı değişikmiş bu nedenle araç başına çağrıldım yetkili mdr lerden birisi ve arabayı kontrol eden 20/25 yaş aralıgında genç bir elemanla arabanın başında birbirimizi yedik fakat sonuçta benim dediğime geldiler. Farlar sönükken dörtlü çakarları çalıştırırsam sinyaller ve çakarlar aynı anda yanıp sönüyor fakat farlarımı açıpta aynı işlemi yaparsam sinyallerim ve dörtlü çakarlar birbirini takip eden bir sıra ile yanıp sönüyor yani sinyaller yanarken çakarlar sönüyor çakarlar yanınca sinyaller sönüyor ve bu kısa zaman aralığıyla flip flop olunca polis arabalarının yada ambulansların lambaları gibi yanıyor bunu ben yapmadım benim arabada böyle belki doğrusu bu belkide yanlış bilmiyorum , ama ben bu arabaların orijinal halinin bu oldugunu zorlatınca farlar sönükken sinyal ve 4lü çakar kontrolu yaptık, sorunu çözdük

Geldik LPG ye ben muayeneye gelmeden sordum lpg kaçak kontrolu yaptırıpdamı geleyim diye sordum gerek yok direkt gelebilirsiniz dediler bende öyle gittim, lpg de kontol ettikleri halde ve bir kaçak göçek olmamasına rağmen LPG sızdırmazlık raporu yaptırılmamış dediler bunu da hafif kusur saydılar, bunu da geçtik buralarda harıl harıl yagmur yagıyor silecekler paso çalışıyor sileceklerim ayna gibi sildiği halde lastikleri yıpranmış dediler bunuda kusur saydılar

Bunlar yetmezmiş gibi araba muayeneyi bitirip çıkıştan aracı teslim ettikleri halde ruhsatı verecekler diye beklerken tekrar çagırdılar aracın fren degerlerini makina yazmamış diye ikinci kez fren kontrolü için muayeneye aldılar ve içeri yeniden girdik fakat önümde bir beton mikseri olunca onun muayenesi de yarım saate yakın sürdü biz de mecburen o aracı da bekledik

Tamam mı bitti mi derken bir de ne göreyim çeki demirini problem ettiler illaki ya sökücen gelicen ya da ruhsata işleticen ağır kusur sayılıyor demezler mi valla aldım kagıtları söylene söylene çıktım geri geldim şimdi çeki demirini söküp tekrar gideceğim.

Benim arabam da 2 inch yükseltme geniş taban lastik ve ofsetli offroad jant var ya 5" yükseltme( tüm alt düzen değişmiş olsa) dört adet dodik,şnorkel,ARB tampon, tampon üzerinde kocaman bir vinç,tavan sepeti,tavanda ve tamponda tencere büyüklügünde dört beş adet de sis farlarım da olsaydı ne olacaktı bilmiyorum orijinalinden var olan çeki demiri agır kusursa bu şekilde agır donanım olan arkadaşlar bu muayeneden nasıl geçiyor merak ediyorum..
    Konu y-bsungur tarafından (08.Aralýk.2014 Saat 22:27 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.

Sayfa 17 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 715161718192767117 ... SonuncuSonuncu