Hayırlı olsun ne kadara mal oldu ve ne işe yarıyor bunlar
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun ne kadara mal oldu ve ne işe yarıyor bunlar
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim, 230 dolara mal oldu kargosu dahil.
Alt takımda bulunan kara lastik olan bağlantı elemanlarının büyük çoğunluğu var bu kitte, bozuk yoldaki titreme, küçük bir tümsekten geçerkenki sarsıntı gibi problemler ortadan kalkacak daha stabil bir sürüş sağlanacak.
Tabiki
Prothane 1-2016-BL Black Total Kit
https://www.amazon.com/dp/B003AVOSX6..._NeEkybC38T321
Motor temizliği,
Benimki plastik idi, metal olanla değiştirdim, ön motor alt koruma
Değişim öncesi würthün katkısıyla motor yağ kanallarındaki tortuları akıttıktan sonra,(5 lt yağ için 1 kutu)
Yağ (Mercedesin kullandığı yarı sentetik 10-40w swag, deneme amaçlı) ve yağ filtresi
Zerex G-05 zerk ettim soğutma sistemine
http://www.valvoline.com/our-product...freeze-coolant
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Plastidip uygulamasi yapmak isteyenler icin bir resim. Fikir vermesi acisindan. Yabanci forumdan alintidir.
Arkadaşlar Highgenic diye silikonlu bir ürün var ....muhteşem birşey....
komik fiyat 0.900 lt 3,55 tl A101 de var diğer marketlerdede var ben fayans mutfak ahşap temizleme amaçlı almıştım ama araçlardada kullanılıyormuş sonra farkettim....
dün kükrettin e nemli bezle silip kuruladıktan sonra uyguladım kaygan zemin oluştu parlaklık muhteşem ...
malum datça da kapalı garajımda kalıyordu burhaniye ören de bahçede açık havada kalıyor gece nem oluyor havada toz vs vs....bu ürün muhteşem sokakta açıkta kalan araçlar için....yalnız microfibre bezle uygulayacaksınız..... BASİT & UCUZ & UYGULAMASI KOLAY...
Koltuk ısıtmaları elden geçirildi onarıldı. (sürücü tarafı kablosu kopmuş döşeme içinden)
VİC ekran elden geçirildi (coolant bad sensör uyarısı o günden sonra görmedim, genelde biraz kasis çukur görünce araba uyarı veriyordu hemen)
Ayna Hafızalarının araç kapılarını ilk açarken ayarsızda kalması problemi için aynalar çıkarılıp temizlendi motorlar vs.. Oldu galiba.
Yaptıracak bişey kalmadı arabada Maşallah
Herkese hayırlı haftalar dilerim.
facebook.com/jeepoffroadturkiye
instagram.com/jeepoffroadturkiye
Sabah arabaya binip motoru çalıştırdıktan sonra ısıtıcıyı açıyorum 2 seviyeye. Tahminim 1 dakika olmadan yeterince ısınıyor ve 1. seviyeye indiriyorum ya da hep kapatıyorum. Hep 2. seviye açık bırakırsam da oluyor belli bir ısıda kendini sabitliyor zaten. yumurta pişirecek gibi olmuyor ama ısı seviyesi sobaya kıçını dönüp ısıtmak gibi bir seviyeye geliyor . ama sürekli 2. seviydde olması terlemeye neden olabilir Performans neredeyse ilk günkü gibi diyebilirim. Yolcu tarafı da aynı ölçekte...
Konu ukymk55 tarafından (29.Kasm.2016 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.
2 gün önce ilk defa koltuk ısıtıcıyı çalıştırdım... ne güselllll bişiymiş...toto mutlu oldu
datça da hiç lazım olmadı... burhaniye ören de kükrettin hem dışarda kalıyor bahçede hemde hava o gün +2 dereceydi deri koltuk buzzziii
ilk defa çalıştırdım harika...iç anadolu ve ötesi doğu anadoluda yaşayanlar sürekli 0n konumunda tutuyordur herhalde ))))))))))
Bugün;
-Şanzımanı elden geçirdik.
-Sol aks kafası değişti.
-Ön disk ve balatalar değişti.
-Ön denge kolları değişti.
-Rot başları değişti.
-Burçlar değişti. Hemen hemen ön takımı ve şanzımanı elden geçirdik.
cCc ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN cCc
POLİS ÖZEL HAREKAT
Temin ettim depoma kaldirdim