hahah orjinal teybini saklıyorum anında geri gelebilir istedikten sonra orjinalligi de zaten bir süre sonra ufak tefek yapacaklarım var 2 inch yükseltcem(kit mi get mi kararsızım) lpg takılacak lastik moon visor derken orjinallik namına pek bişey kalmayacaktı en masumane şekilde gitti orjinallik aslında
Orjinallik herşey. Bende bi ara get kullandım sonra söktüm sonra kit mi alsam napsam diye niyetlendim. Ama orjinallik en güzeli. Ne kadar bızıklarsan o da o kadar seni bızıklayacak Aracımda orjinal olmayan tek şey son susturucu. Orada da Flowmaster 44 var ama o da olmazsa olmazlardan zaten
Bu arada flowmaster 44 u birkac aya satiliga cikaracagim bilginiz olsun. Egzoz sistemini komple elden geciriyorum
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Çoktandır Zj nin altına pütür atmak istiyordum. Sevgili Mehmet ile bugün kolları sıvadık. The Hulk ellerine sağlık
I
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
Benim araçta da orijinal olmayan bi teyp var şuan işte bazen düşünüyorum öyle çok ağır arazi kullanımım olmayacak bf at tak devam et diyorum ama bi hevesim de var kafam bayağı karışık, muhtemelen bende get macerası yaşayacağım gibi duruyor ama ondan önce lpg'yi ve flowmaster ı aradan çıkartmam lazım
Teşekkürler,
Oturduğum semtte(Ataşehir/İçerenköy) teybi satın aldığım dükkan temin etmişti hocam 1 hafta bekledim bende bulup getirtsinler diye onlarda zorlanmış sanırım bulurken, istanbulda ikamet ediyorsanız özelden yazarım isterseniz adını dükkanın
dün şanzımanda geçilerde sorun için şanzımancıya bırakmıştım aracı müjdeli haberi verdi komple revizyona giriyoruz dedi...hayırlısı olsun yakışır aslanıma dedim...borg wagner balata kullanacağız artık bundan sonra oğlum 20 yaşına gelince kendi yapar revizyonunu 600.000 km leri geçince artık
teyple beraber 250 tl'ye mal oldu , temin ettikleri yerde de tek kalmış söylediklerine göre bana, ama Serkan bey'in de bahsettiği gibi aceleniz yoksa ebay veya aliexpress'ten getirtebilirsiniz aslında gittigidiyor.com'da da aratınca çıkıyor ama tam uyarmı uymazmı bilemiyorum
Ben de var ama wj için sanırım
ZJ için yok malesef gittigidiyorda falan,yabancı sitelere bakacağız mecburen...
Malum kronik ariza, sinyal ve klima kontrol ayni anda elektriksiz kaliyor, yeni sigorta siparis ettim yedekte bulunsun, uzerindekini tamir edebilirsem edecegim, edemzsem sanayii den yenisini alacagim.
2 gündür üzerlerinde biriken karları temizledim
15895355_10154855435144035_1623263689725246949_n.jpg
15895177_10154855756524035_2216583409714421965_n.jpg