Hastayı ziyaret ettim bugun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne zaman taburcu olacak ?
dumanla gönderdim oldumu?
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Doların yükselmesiyle artık güncelleme yapmıyorum, elimdeki filtre, katkı, yağ sensör birkaç yıl beni idare eder, geri kalanıda mecbur kalmadkça yaptırmayacağım.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Lpg regulatorunu degistirdim. Suya gaz karisiyordu ve yaklasik 1 saatlik kullanimla yedek depodaki 4 litre su kayboluyordu.
GC2013 de burada.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ä°zmire selamlar
dumanla gönderdim oldumu?
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Mert geçen sene şanzımanın içine su alınca bende ufaktan elden geçirmiştim. Tamir takımını almaya bir arkadaşım aracılık etmişti bayağı uygun fiyata almıştı. Dişliler hd olduğu için onları değiştirmedik türbin elden geçti. İşçilik dahil 1500 TL ye maloldu. Şu an maşallahı var geçişleri bile hissettirmiyor. Yalnız şanzımanı gerçekten bilen birinin yapması lazım yoksa tekrar elden geçebilir.
Agzi olan degil zj si olan konusuyor birader. Araba guclu regulator ne yapsin.
Bu arada sorun cozuldi. Regulatordeki kacaktan dolayi asiri basinc suyu tahliyeden disari atiyordu. Yeni regulatorle bu sorun ortadan kalkmis oldu. Artan yakit maliyeti de normale dondu.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
300 tl ye aldığım motorsuz far destek panelini kese biçe bi şekilde oturttuk ender abi sayesinde mika farlar arkaları sağlıklı olmadığından cam far arayışına girsim tanesi 225 tl den taiwan cam farları taktım ampulleri değiştim ordan diferansiyelye gittim ön arka diff açıkdı yağları tabiki bozulmuş yemi yağ koyduk arka lsd mopar katkı attık 250 tl ordan siğer ustama gittm antifriz eksikti 5 litre antifriz 80 tl koyduk ordan egsozcuya gittm bajaanatolia yarışında sürekli kopan 3 kere kaynak yiyen egsozu kesip düzgün hale getirdik amerikadan aldığım oksijen sensorlerini değiştik 200 tl ordan osman abinin dükkanda aylar önce boyatıp hazır tuttugum temiz tamponumı taktık eve geldim gün bitti yoruldum be.
Güle güle kullanın. İyi ustalar hazır. Ben konya da usta bulamadım yoksa yapılacak iş çok. Bu arada farların yeni halini foto atabilir misiniz. Bende değiştireceğim. Taiwan iyi mi.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi