Gosterge panelini makyajli modelle degistirdim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gosterge panelini makyajli modelle degistirdim.
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Cikma oldugu icin km sini eski/gercek gosterge km siyle ayni yaptirdim. Soket ayni.
Çıkmasını bulabilmen iyi olmuş geçenlerde bende bakındım biraz sıkıntılıydı
dumanla gönderdim oldumu?
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Bu arada guncelleme sonrasi airbag ve seat belt uyari isiklari, herhangi bir ariza olmamasina ragmen yanik kaliyor. wjjeepers da konuyla ilgili olarak yaziyi okudum. Ben sistemin calistigini bildigimden ve kendi OBDII cihazimla ara ara kontrol etme sansim oldugundan, bu sekilde kullanmaya devam edecegim. Degisimi dusunenleri bilgilendirmek adina kayitlara gecsin istedim
Aç karnını doyurdum daha ne istiyor.
Åžip ÅŸak
Biraz kafayi dagitmak icin, son birkac haftadir benzinde rolanti dusuyordu.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nihayet fırsat bulup flowmasters taktırabildim arabanın gidişi bile değişti sanki
Getleri de tak tamamdır
hahah gözü kararttım biliyosun abi hatta 245 75 16 değilde daha büyük ebat düşünmeye başladım artık da lpg de çok kararsız kalıyorum şehir içi tüketimim 50 -70 kuruş arası olacaksa taktırırım diye düşünüyorum bi sürü rakam okudum 80 kuruş filan yakanda var lpg de 55 kuruş yakanda haftasonu usta kit pazarlık durumunu bile ayarladım aslında lpg için ama bi türlü şöyle şehir içi şehir dışı net şu kadar yakar yorumu okuyamadım
55 kuruş filan yakmış oluyor o zaman şehir dışı makul görünüyor abi,şehir içide tahmin ettiğim gibi 70 kuruş yakar şehir içi kısa mesafe kullanıyorum taktırırsam işte haftasonları uzun yol yaparım orda işimi görür gibi geliyor en iyisi taktırıp bazen lpg de bazende benzinde kullanmak hem böylece motoruda çok hırpalamam sanırım
son günlerde bu iş kafamı yormaya başladı lpg taktırmadan bi daha düşün derim kaç km yol yapacaksın ki ? lpg de 20 litreden aşağı yakmıyor uzun yol bile olsa. benzinde performans daha iyi olduğu için 15 litreye kadar düşüyor lpg zaman zaman 3.10 tl lere alınıyor aradaki makas azalıyor lpg montajı en az 2500 tl o farkı ödeyecek yolu yapabilecekmisin acaba benzin bana daha cazip gelmeye başladı açıkçası