kadir kardeşim kapalı yerin oldumu böyle kozmetik bakımlar keyifli oluyor..
benden sana tavsiye bir dahaki sefere ARKO traş sonrası babadan kalma 1,5 tllik yağlı kremi kullan derim Neutrogena yerine....arko.jpg
*KARÅžINDAKÄ° Ä°NSANIN EN AZ SENÄ°N KADAR AKILLI OLACAÄžINI SAKIN UNUTMA*
Aracımızı bir miktar toparlamak gerekiyordu. Şantiye imkanlarının da yardımı ile toplam 120TL lik malzeme güzel bir öğle yemeği ile işlemi tamamladık.
Arabanın kötü boyanmış ve paslanmış kısımları temizlendi. Tamponlar ve paslı parçalar zımparalandı. Seviyeler düzeldi. insafsızca açılan delikler çelik macun ile kapatıldı ve zımparalandı
pütür ve boya uygulama (1).jpg
En sıkıcı kısım: MASKELEME
pütür ve boya uygulama (2).jpg
Pütür atılması sonucu yeni mat siyah rengine kavuşan tamponlar ve kısmi gövde.
pütür ve boya uygulama (3).jpg
SONUÇ: Bu iş giderek daha keyifli olmaya başladı
Saol abi 5.2 de kullanıyordum bayada yumuşatmıştı ve kendine getirmişti arka krem ama arko biraz yoğun olduğu için oldukça zor emmişti koltuklar ) bir sonraki sefere yine arko kullanacağım.
Ancak koltukların eski rengine gelmesi için ne yapabilirim onu araştırıyorum nasıl bi işlem yapmak gerekir abi ? Su bazlı deri boyası var derby die sanırım daha önce sen söylrmiştin ?
98 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.9 V8
kadir kardeÅŸim;link veriyorum...
http://www.ayakkabimalzemesi.com/uru...l-su-bazli/839
siyahı direksiyonda siyah+gri karıştırıp sen yapacaksın koltuk rengini birebir buluyorsun...komik fiyatlar bedavadan ucuz...öyle deri klinik falan sistem kazık-ül şakşuka
not=arko yumuşak yağlı krem son kullanma tarihi geçmişse kalınlaşıyor!!! ***YÜZÜMÜZE SÜRDÜĞÜMÜZÜ KIÇIMIZIN DEĞDİĞİ YERE SÜRMEKTEN ÇEKİNMEYELİM ***
*KARÅžINDAKÄ° Ä°NSANIN EN AZ SENÄ°N KADAR AKILLI OLACAÄžINI SAKIN UNUTMA*
Sanayide biten bir cumartesi sonunda;
saÄŸ sol poryalar,
tüm amortisörler,
v kayışı,
avare ve gergi rulmanı,
el freni balataları,
ön diferansiyel yağını değiştirdik.
1996 model 1.4 motor emektar renomuzun bakımlarını kendim yaptım, amortisör, kayış,buji,buji kablosu, yağ, yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi, motor temizliği, antifriz, rölanti ayarı, benim için keyifli oldu, özlemişim be. Vakit olsa balataları da değiştirecektim.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Biz de ilk sahibiyiz. 220 bin de . Kazasi yoktu 2 gun evveline kadar. Bagajin ortasindaki reflektor kirildi o kadar. Dokundular yani. Boya durumu nasil, 95-96 larda fabrika cikisli vernik hatasindan dolayi gunes yanigi vardir hemen hemen hepsinde?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de fabrikaya ödetip boyattım, bagaj, tavan,kaput. Fabrika hatalı rötuş boyalı
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Cumartesi 5.9 u maslakta çok güvendiğim ustama teslim ettim. Mafsallı olan link çubuklarını, ayarsız olan gökyüzünü gösteren farları, trak barı sağ ön amortisörü, monifolt contasını, diskleri ve poryaların bakım veya değişimi , diflerin yağ değişimi, kapı kilitlerinin elden geçmesi, fan motorunun değişimi ( burda kararsızım termik yapsam mı? ) kısacası yaza hazırlık için ( uzun yol yapacağım bu yaz bayağı ) önce mekanik işleri daha sonra ise ses sistemi ile başlayıp güneş yanıkları için belki tüm boya yada iyice vernik kazınıp üstüne kamuflaj kaplama yapılacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Disk torna, On arka seramik balata(morse), diff yaglari degisimi (valvoline)
Katkıyıda unutmamışız
dumanla gönderdim oldumu?
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Yazliklara gectim