Arkadaşlar aracım subaru xv delici ve yayıcı aydınlatma takmakstiyorum bu araç için uygun olan yer neresi daha önce xv ye taktıran oldumu
LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
@GC2013 paylaşımlar için teşekkür ederim ancak sanırım bunların hiç biri Türkiyeden değil Tüekiyede bunları yapan bir garaj varmı burada yaptıran varmı die merak etmiştim
Bizler genelde kendi işimizi kendimiz yapmaya çalışıyoruz. Takmak isteyipte uygun yer sorduğunuzda, sizin takmak istediğinizi düşünüp aracınız üzerinde uygun yer göstermeye çalışırız. Nerede TAKTIRMAK istediğinizi yazarsanız şehir olarak, subaru kullanan arkadaşlar (bence düşük bir ihtimal) yer önerebilirler. Çoğunlukla aksesuarları hatta parçaları yurtdışından getirtip burada uygulamak veya uygulatmak daha hesaplı olur.
Ben şehir olarak istanbuldayım dün kamp kurarken epey ihtiyaç hissettim bu eski tip hella lar ön ızgarada hoşuma gidiyor yurt dışından ali ekspress gibi sitelerdenmi alış veriş yapıyorsunuz yoksa yurt dışında ki bir otomobil aksesuarları satan siteden mi alıyorsunuz? Türkiyede humaoto felan var ama çok pahalı satıyor. Birde 2 delici2 yayıcı taktırdığımda aküyü güçlendirmek gerekirmi acaba?
28 haziranda muayenesi bitmişti bugün tuzla'da muayenesini yaptırdım far kaynaklı hafif kusurlar haricinde sıkıntısız geçtik
IMG_1734.jpg
Bi ben BF alamıom şu arabaya (
Birde ben alamadım daha tabi birde jant
Benim alma şansımda yok ebatlar uymuyor ebatı değiştirip jantı küçültsem bu sefer araç performandan düşüyor 1.6 atmosferik olunca tabi
zor abi subarudan kolay kolay vazgeçemem aklımda forester xt var bakalım kısmet olursa BF ler ona gider
Kullandıkça daha da seveceksiniz KO2 leri
20170712_104122.jpg
bence stickeri rengi aracın rengine çok uydu