Benim de ocak ayında girmem gerekiyor.
1) Xenon farlar muayanede geçmiyor sanırım? Farlarım merceksiz.
2) 5cm yükseltme kitini anlarlar mı? Ruhsata işletmek gerekiyor mu?
3) Arka katalitik yerinde düz boru var.
Benim de ocak ayında girmem gerekiyor.
1) Xenon farlar muayanede geçmiyor sanırım? Farlarım merceksiz.
2) 5cm yükseltme kitini anlarlar mı? Ruhsata işletmek gerekiyor mu?
3) Arka katalitik yerinde düz boru var.
Sağol mert çok sağol cidden rahatladım , bundan sonra nerede bir ücra köy,kasaba muayene merkezi var yada unutulmuş bir yerler var gidip oralarda muayeneye gireceğim.
Bu arada Asteğmen kardeşimize de Allah kolaylık versin xenon agır kusur cat iptali muayeneyi yapacak vatandaşın haliyeti ruhuyesine kalmış kalmış bir durum ben 2014 agır kusur listesini indirdim dur onun linkinide ekleyeyim belki arkadaşların işine yarar http://www.kamusalbilgi.com/trafik/98-ara%C3%A7-muayene-istasyonlar%C4%B1nda-kusur-oranlar%C4%B1.html
Çok teşekkürler arkadaşlar. Eski ampüller yanımda. Onları takar giderim artık.
Xenon olayına o kadar takıklar ki ampüllerin normal olması yetmiyor, eğer muayeneyi yapan kişi inceleme yaptığında sağda solda balastı görürse durumu anlayıp yine geçirmiyor... Tesisatını, balastlarını, herşeyi tamamen söküp orjinale dönmeniz gerekiyor. (yaşadım oradan biliyorum)
rangerıma arka çeki topuzu taktırdım...orjinal ford.. projeyi alıp muayene sonrası işletmek kaldı.. motorumu artık kasaya çıkarmak zorunda kalmıcam... römork işi de tamam..
aynen rahat rahat taşırız
Hayırlı olsun Ejder iyi günlerde kullan
2011 Nissan X Trail
Arka amortisörleri ve rotili değiştirdim, fişekler güzeldi masraf çıkarmadı ilave. Bir de şu direksiyonu deri kaplatsam hayırlısıyla.
In Vino veritas in Aqua sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Arabanın Götünü kestirdim
yaklaşık 5 yıllık birlikteliğimizin son gününde içindeki özel eşyalarımı aldım alt yıkama üst iç yıkama yaptırdım lpg bakımını yaptırdım rot balans yaptırdım ve yeni sahibini uçaktan almak için beklemeye başladım. havalimanından sonra noter ve elveda zj...