valla bir problem yok üzerinde takılıydı sepet takacağım diye çıkarmıştım sonra aracı sattım fiyat nedir acaba
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla bir problem yok üzerinde takılıydı sepet takacağım diye çıkarmıştım sonra aracı sattım fiyat nedir acaba
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8
GC2013 bilgine abi
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8
Ozgur mesajimi aldin mi?
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
mesajını aldım abi bende sana yazdım
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8
Özgür kardeşim sağolsun yardımcı oldu ve bana bugün kargoladı. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
1- Duble Teybimin çerçevesi yoktu dakota denen malzemeden kestirip siyaha boyadım ve monte ettim evet iğrenç oldu ama eski pisliği kapattı
2-Kırık antenin yerine 80 TL ye universal otomatik anten aldım çamurluğu söküp montajını yaptım çok uğraştırdı şase almıyordu ve berbat bir kablo tesisatı vardı o kadar fazla boşta kablo söktüm ki :\
3-Vic Ekranı söktüm hiç çalışmıyordu lehimlerini yeniledim çalıştı fakat bad cooling sensor sonmedi.
4-ABS ışığım yanıyordu abs kontrol ünitesini söküp lehimlerini yenileyecektim fakat hava filtresinin altında forumda gösterilen konumda benzer bir parça bulamadım (94 ZJ)
5-Balata temizleyici ile tüm sensörleri tamizledim (söner ümidiyle) maalesef etliki olmadı. sigortaları kontrol ettim roleleri söktüm taktım fayda etmedi
6-ABS yi söndürelim derken birde airbag lambası eklendi sebebini anlayamadım.
7-Distribütörü değiştirdim rockauto dan sipariş etmiştim
Inwells marka led ampul taktım.Artık önümü görebiliyorum
Jeep Grand Cherokee ZJ 1996
Teşekkür ederim.Daha önce cam H4 fara geçiş yapmıştım.Bunları direk H4 soketlerine taktım.8000 lm yazıyor kutusunda ama testlerde pek bu değerleri veremiyor Çin işi ledler.
Link sıkıntı olursa silerim.
https://www.hepsiburada.com/inwells-...-HBV000002AOPP
Direksiyon pompasından hafif bir ses geliyordu.Bugün hidroliği değiştirdim kesildi ses.Fotoğraf çekemedim ama oldukça basit değişimi.Büyükçe bir şırınga ve 10 cm hortum yardımıyla deposundaki hidroliği boşalttım.Direksiyonu birkaç tur çevirerek depoya biraz daha hidrolik dolmasını sağladım.Düşük basınç hortumunu sökerek geri kalan hidroliğide boşalttım.Motul multi ATF yağ kullanarak doldurdum.Arabayı çalıştırım sistemin yağı çekmesini bekleyip eksilen yağı tamamladım.İşlem tamam
Dört disk ve balatalar ayrıca direksiyon amortisörünüde değiştirttim.El freni balatası yanlış çıktı.Başka bahara kaldı.Kontrol ettim ben yanlış sipariş etmişim.İhtiyacı olan varsa Raybestos 670PG var elimde.Rock Auto fiyatından veririm.
Konu VolkanG tarafından (07.Þubat.2018 Saat 17:10 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Ön far destek panelini söktüm.Ortasında kırık bir kısım vardı.Epoksi ile onardım.Farların yüksekliğini ayarlayan ayakların ayar vidaları yoktu.İkisinide yenileriyle değiştirdim.
Tebrikler iyi iş çıkarmışsınız
destek paneli benim de kırık. epoksi dediğin şeyi ilk defa duydum. yapıştırmak için kullandın sanırım? kaliteli bir japonla yapıştırsam tutmaz mı?
cevap hayır ise, epoksi için link please
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
destek paneli benim de kırık. epoksi dediğin şeyi ilk defa duydum. yapıştırmak için kullandın sanırım? kaliteli bir japonla yapıştırsam tutmaz mı?
cevap hayır ise, epoksi için link please
Araç... Jeep G.C. 2.7 CRD
*Motor yağı
*YaÄŸ filtresi
*Hava filtresi
*Polen filtresi
*Mazot filtresi
*Şanzıman filtre seti
*Şanzıman Yağı
*Diferansiyel yağı
*Cam suyu
*Temizlik spreyi
*Arka burç oval
*Arka Ãœst travers burcu
*Diferansiyel rotili
*Tapa ve pul
*ŞAnzıman yağ boru kapağı
*Şanzıman yağ kapak pimi
*Egzoz kelepçesi
*Egzoz contası
DeÄŸiÅŸtirdim..
Konu ENGÄ°N tarafından (21.Þubat.2018 Saat 12:20 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
-260.000 km sonunda sukoyveren şanzumanımı revize ettirdim. Genel temizlik, Türbin, kalkış balataları, o ringler, bantlar şunlar bunlar değişti, kaymak gibi oldu gaza dokunmaya kıyamıyorum.
-Diferansiyel tam tur eğimli dönüşlerde çatır çutur ediyordu. Temizlik-yağ ve katkı ile çözüldü.
-Motor yağı değişti filtre değişti.
-Egzos Kaynak işleri yapıldı.
-Karter tıpası yalama olmuştu, söktürüldü yeni kaynak conta yaptırıldı, keçe krank mili değişti.
Şimdi sıra sunrooftaki çürüklere geldi ki, o da başıma iş açacak gibi görünüyor. Bir dahaki bütçeye artık