Mert hayırlısı olsun . Var mı kafanda yeni bir araç fikri
başkan hayırlısı olsun...gel seni de gamyoncu yapalım...mesela benim gamyonu çakayım sana..pardon satayım
Fazla sürmez yeni bir 4 çeker kesin alırsın . her şeyin hayırlısı
Baskan deme ya. Uzuldum. Hayirli olsun iki taraf icin de diyelim.
Sen de bi capon sinyalleri goruyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
fazla sürecek abi sanırım haziran ayında bi durup düşüneceğim yemedi aralık ayında tekrar düşüneceğim. kesin olmamakla birlikte ilk önceliğim wj overland 4.7 veya 98-99 xj başka da birşey gelmiyor aklıma capon iyidir diridir sağlamdır diye düşünüyorum 3. sırada ingilizin hiç bir türlüsü hitap etmiyor bana. vs vs vs
Hayırlı olsun, Allah daha iyilerini nasip eder inşallah.
Stock bir 5.9 gider abi sana
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
çok zor be mirkan tabi zamanla fikir değişebilir ama zj düşünmem artık ergun abiden sonra 5 sene ile en uzun süre kullananlardan biriyim bildiğim halil abi ve gürcan var 5 yılı deviren, 40.000 mil yaptık zj ile boru değil yeter artık biraz değişiklik lazım
Profender yaylı direksiyon amortisörü ve kn kapalı kutu hava flitre kiti aldım.
Yükseltme kiti mi alayım, yoksa jant ve demir tampon mu karar veremiyorum.
Yükseltince de binmesi çok zor oluyor.
Hayırlı olsun Mert, ne alacağını merak ediyorum
Ben de sattım arabayı, aksilik olmazsa ufak bir Subaru alacağım...
Abi zaten 4.56 dan tut ağır hizmet tipi akslara ve direksiyon sistemine kadar ne var ne yok takacağım aracın altına.
Profosyonelce yapılmış bir aracın altında olması gereken ne var ise bu aracın altında da olacak.
Bu aracı bunun için aldım.
3-4 inç artükilasyonu iyi bir kit istiyorum ama binememekden korkuyorum.
Yükseltmesem bile orası burası kırılmayan bir araç olsun istiyorum. Hafif arazide üzmesin yeter.
Ön demir tampon alacağım, arkayı bulamadım. Arkayı hiç almasam mı? Zaten çeki demiri var.