Abi bazı yükseltme kitlerinde alt kollar çıkmıyor, 20 yaşın üzerinde bir araç neticede. Olmuşken full bir kit olsun istiyorum.
Yaza kadar direksiyon sistemi ıvır zıvırı halledeyim, bu yaz iyi bir kit arayışına girelim abi.
Şnorkel ve flitre kiti montajına gelirmisin?
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Hayırlı olsun baskan. 5.9 icin soteye yattım ben de. Temiz bir tane kovalıyorum bakalım. Satista degil henüz.
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Hayırlı olsun Ejderim
BAsgan 4.7 Overland mi dedi ben mi yanlis okudum?
Sent from my iPhone using Tapatalk
başgan da kamyon alıp karaambar kamyoncular derneğinde kuru fasulye yemeğe gider...demedi demeyin....hatta kuruyu yemeden gazını çıkartmaya bile başlamış kliplerde
Lastik ebatım 31x10.50, jant alacağım fakat;
Aracın iz açıklığı genişlesin istiyorum, 15x10 -45 jant düşünüyorum, bir yandan da bu ebat lastik ile 10 inç jantın sağlıklı olmayacağını okuyor ve duyuyorum.
15x8 jantlarda ise - ET deÄŸeri maksimum 30'a kadar var.
Sizce 4cm flanş + 15x8 -30 jant mı? Sadece 15x10 -45 jant mı?
Bir daha ki kışa 32x11.50 veya 12.50 lastiğe geçeceğim, tabi ki yükseltme kitinden sonra.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
tam olarak aynı durumdayız...
bende aşırı geniş olmasın diye lastik olarak 33" 10.5" BF M/T tercih ettim, ama bunu yaparken ileride 12.5" geçerim diyerek ve spacer takmaya kesinlikle karşı olduğumdan 15" çaplı 10" genişliğinde jant kullandım.
Negatif etkilerini bende okudum, ancak henüz bir aksilik yaşamadım. Sadece biraz daha özen gösteriyorum yanaktan çok darbe almasın diye ama henüz bir sorun yaşamışlığım da yok...
Hatta bir ara sırf bu problem içime dert olduğundan 1 haftalık 33" 10.5" BF M/T leri satsam diye bile düşündüm. Ama sonra çok zarar ederim, değerinde mantıklı bir rakama alacak biri çıkmaz diye de vazgeçtim. Bu lastikleri bitirene kadar devam