Kardesimsin benim helal olsun Arkandayim tum gucumle! ZJ siz hayat eziyettir, pismanliktir...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi bunu söylerken inandın mı? Şahsen bende ağır zj'ciyim. Kredi borcum bitince orijinal benzinli bir 5.9 almayı düşünüyorum ama buna inanmadım.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Abi bunu söylerken inandın mı? Şahsen bende ağır zj'ciyim. Kredi borcum bitince orijinal benzinli bir 5.9 almayı düşünüyorum ama buna inanmadım.
Ayipsin ben kafatasci ZJ'ciyim, irkciyim bu konuda herkes bilir, baska tanimam! Nasip olursa bir omur binmeye de devam edicem
Ayipsin ben kafatasci ZJ'ciyim, irkciyim bu konuda herkes bilir, baska tanimam! Nasip olursa bir omur binmeye de devam edicem
Ben de ömrüm yettiğince zj ye bineceğim, şu anki zj mi araziye hazırlayacağım ve mutlaka yanına bir 5.9 alıp olabildiğince orijinal tutacağım. Gidip sıfır fluance'ye jetta'ya 80-90 bin TL vereceğime, babalar gibi iki zj yaparım.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Ben de ömrüm yettiğince zj ye bineceğim, şu anki zj mi araziye hazırlayacağım ve mutlaka yanına bir 5.9 alıp olabildiğince orijinal tutacağım. Gidip sıfır fluance'ye jetta'ya 80-90 bin TL vereceğime, babalar gibi iki zj yaparım.
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
yazııııkk..üzüldüm size
GEZE GEZEBUGEZE-GENBÄ°TMEZ
tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...
Dua et gelmim Kartalkaya'ya!!! Seni bitiricem once hayatini kararticam
bütün odalar dolu kardeşim gerçi gelirsen yer açarız tek kişiye her türlü ama beni sen değil zj bitirdi zaten sana bişi kalmadı ahahahaha çok zevkliymiş atıp tutmak ya
GEZE GEZEBUGEZE-GENBÄ°TMEZ
tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...