Valla Serkan Abi halen görüşmediğimiz için çok güzel olmuş falan demiyorum. Buluşuruz, görürüm o zaman derim
Torpidonun arkasından kestiğim yerden el ile sağ taraftaki havalandırma ızgaralarını kıştan yaza çevirdim. Radyatör Değişimi falan derken öyle soğuk üfürüyor ki kapatmak zorunda kalıyorum ara ara maaşallah😀😀 E İzmir, yaz da geldi....
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
Konu GC2013 tarafından (11.Mayýs.2015 Saat 19:21 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Bu arada kararsız kaldım😒
Ne dersiniz?
Bunda kararsız kalacak ne var bence hepsi olur lakin ilk fotodaki en can alıcı olanı
Bir de CCFL mi LED mi? Kullanan var mi bu tur urunleri?
Tap tapa tapa tap... Tap tap
. Bu lastiklerin markasını bilen varmı ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Klima fanı (Tayland malı almıştım zamanında) ve motor fan termiğini ustamla birlikte değiştirdik. Termiğini yuvasında Boşluk vardı, fan dönerken salınım da yapıyordu, iyi oldu. Sıkışık trafikte testini de Yaptım, bakalım bir daha ki değişime kadar Brütüs ile mutluyuz.
Buna benzettim ben;
http://www.ebay.com/itm/Mickey-Thomp...90fdb1&vxp=mtr
Üçikibeş
Düzeltildi..
Serkan, bu tip farlar oldukça şık, iyi hoş güzel de maalesef göründüğü kadar kaliteli çıkmıyorlar ve kısa zamanda içleri su almaya bozulmaya başlıyorlar diye tahmin ediyorum..., çünkü son bir ay içinde iki ayrı serviste duvar dibine atılmış, bozulmuş farlara rastladım... neden diye sorduğumda ise " tırt " cevabını aldım.... belki off-road yapan araçlardan çıktığından olabilir. Görünümü ile birlikte gerçekten kaliteli olmalarına dikkat etmeli çıkan orjinal farları ise her ihtimale karşı bir kenarda muhafaza etmeli... Ama tabiki artık çin de oldukça kaliteli malzemeler üretmiye başladı, sadece çok ucuz bir mala yönelme...
Evet Ergun abi, özellikle daha önce kullanmadığım bir ürün, marka, v.s olduğunda, ürünün güzelliğinden ve kullanışlılığından önce, kullanıcı yorumlarını okuyor ve kalitesini araştırıyorum, hem hayal kırıklığına uğramamak hem de geri dönüş prosedürleriyle uğraşmamak için. Çin, Tayland ve Taiwan üretimi malların maalesef büyük çoğunluğu kalitesiz. Su alma v.s sorunlarını okudum, zaten normal yol koşullarında kullanmak için bile, OEM parçalardan kalitesizler ki, offroad kullanımını tahmin bile edemiyorum. Araç tavanına ve/veya demir tamponun üzerine ayrı aydınlatma tesisatının olması gerekliliğini bir kez daha anlıyorum. Ne var ki orijinal sipariş etmeye kalktığımda ise hem bunlar kadar performans alamıyor hem de 2-3 kat fazla para ödemek zorunda kalıyorum. Önlem olarak aracımı yıkattığım her yerde görevli arkadaşımızı uyarıyorum. Bazı ürünleri 3-4 sene sorunsuz kullananlar da var, bu süre benim için yeterli. Çıkan orijinal parçayı asla atmamamız gerektiğini, forum sayfalarını ilk okuduğum günden beri kulağıma küpe yaptım. İlginiz ve uyarılarınız için teşekkür ederim😃
Güneşin alnında kuyu suyuyla arabayı yıkadım. Sonuç; çıkmayan beyaz kireç lekeleriyle siyah bir WJ. Kaporta rezalet halde. Sonax cila vardı. Denedim. Yine çıkmadı.
Sent from my iPhone using Tapatalk