Harbi metal evladiyelik Jeep yazisi getirttim 2 adet. 2 adet 4x4 yazisi da yolda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Harbi metal evladiyelik Jeep yazisi getirttim 2 adet. 2 adet 4x4 yazisi da yolda.
Halis muhlis safkan öz metal 4x4 ler de geldi.
Mat gorundugune bakmayin. Jelatini cikarinca piril piril.
Aracıma bugün neler yapmadımki kapı fitillerine kızdım aracın tavan döşemesini söktüm işte bunlarda resimler,döşemeyi yeni kumaşla kendim kaplayacagım , bu arada aracın tavanında nokta çürük yok o beni çok sevindirdi.Eklenti 1009Eklenti 1010Eklenti 1011Eklenti 1012Eklenti 1013
epey deforme olmuş döşeme .iyi etmişsin abi.sunroof giderlerinin olduğu kısımları filan daha detaylı fotoğraflarını yüklersen sevinirim.bide yeni kumaş derken kendi, orjinal yeni tavan döşemesimi ?yoksa senin tasarladığın farklı bir kumaşmı?
Konu platin75 tarafından (26.Mayýs.2015 Saat 22:59 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
gidemediÄŸin yer senin deÄŸildir
Eklenti 1019Eklenti 1020Eklenti 1021Eklenti 1022
Bu tavanın sarkmasının nedeni arabayı aldıgım gün yıkamaya verdiğim yerde sunroof u açık unutup arabayı yıkayan Dal...manın teki oldu ve araba sunroof dan su aldı tavanın dokusu bozuldu neyse üzerinden geçti dört yıl bugün söktüm ve işi bitmiş durumdaki kumaşı tavandan söktüm altından kahverenginde sünger bir doku çıktı onuda tavandan söktügüm bez ile kazıdım ve en son resimdeki gibi oldu tavan malzemesini tamamen tamir edip yeni bir döşeme ile kendim kendi bahçemde kaplayacagım.Eklenti 1023
Konu y-bsungur tarafından (26.Mayýs.2015 Saat 22:59 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
a
yeni kumaş derken bu işi yapmadan evvel buradaki döşemecileri ziyaret ettim bu işi nasıl yaptıklarını hem youtube dan hemde yerinde birebir izledim çok kolay ve zevkli bir iş ben orijinal renginden şaşmayacagım aynı renkte kumaş alıp kendim kafama göre özellikle kenarları içe katlayarak kendim kaplayacagım resim yarın giderlerin oldugu yerleri birebir tekrar çeker yüklerim bakalım varsa bir iki resim daha ekleyeyim Eklenti 1024Eklenti 1025
kolaygelsin abi
gidemediÄŸin yer senin deÄŸildir
Çok teşekkürler ,birde kaplama ve yeniden monte aşamasında fotograf çekeyim
yıldırım abi kolay gelsin... yaz geldi eğlenceli bakım kıısmı başladı. tavanı yapıştırırken kokusuz bir yapıştırıcı tercih et abi kumaş için birçok alternatif var alkantra güderi klasik vs...illa aynı renk olması şart değil süet nubuk tarzı da olabilir keyfin bilir. kolay gelsin.
Aman mert tam yarama parmak bastın şu an acaba hangi yapıştırıcıyı kullansam diye internette dört dönüyordum .3m-tesa gibi yapıştırıcılar ön planda duruyor birde bildiğin bally senin önerin ne olur hangi yapıştırıcıyı kullansam daha verimli olur bunun yazı var kışı var.
Hah kumaşa gelince önce aynı renk olsun diyordum şimdi acaba başka bir rengemi çevirsem diye düşünüp duruyorum sabah ola hayrola.
Tesa sprey de olur abi ama ben yaptirdigimda fircayla surulen bir yapistirici kullandilar buyuk ihtimal teneke bally idi. Eskisehirde otosanayide mutlaka vardir dosemeci bi sor istersen zaten kumas bakmak icin mecbur gideceksin sanayiye belki ellerinde sana uygun kumas vardir. Herhangi bir kumas olmaz tavan dosemesi icin alti sungerli kumaslar var. Mumkun mertebe acik renk tercih et zira tavan zaten basik koyu renk bogar. Bi de sunroof perdesini de sokmeyi unutma onu da kaplayacaksin mecbur iceride kaldigi icin onu unutabilirsin . sunroof perdesini sokerken dikkatli ol sunroof cami acikken perdeyi one dogru cekip ortadan yukari dogru esneteceksin ki yandaki raylarindan kurtulsun ama.tirnaklari kirabilirsin plastik
Abilerimm...Başka japoncu yokmu yaaa...bir benmiyimm... bugün aracımın.. motor, şanzıman, ön ve arka difransiyel yağları, hava filtresi, polen filtresi, yağ filtresi, mazot filtresi, kayış seti, viraj lastikleri, sağ sol rotları amortisör takozları, makas fiberleri değişecek bakalımm son durumu nasıl olucakk.. sırada direksiyon kutusu var sanırımm... bir lıkırtı var.. ustam tamir ettirdik mi daha kötü olur diye korkuyor... bende arada kaldımm...
DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...