Sayfa 31 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 2129303132334181131 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 601 ile 620 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    kolay gelsin yıldırım arkadaşım; yapıştırıcı olarak bendede yeni bu sene mini potlar başladı ya komple değişim yada lokal yapıştırma düşündüm spray olarak http://e-tetas.com/urun/sprayway-sw-...x#.VWWtSlJ5JD3 spraway ...ben aldım uhu kokusunda beklemeden yapıştırıyorsun bally gibi değil kumaştan sünger ayrıldığı için incelen kumaş üstünde alta bally gibi leke yapmıyor bazı döşemeciler bunu kullanıyormuş satan firma ile görüştüm telefonda; kumaş olarak arası süngerli olandan almayın yeni versiyon kumaşlardan alın ince keçe gibi bir şey var ben mrcds in değiştirirken öyle yapmışlardı.alcantara hoş duruyor herhalde bende yaz sonu veya yazın biraz daha bırakırsa söküp komple değiştireceğim ....kolay gelsin..
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aman mert tam yarama parmak bastın şu an acaba hangi yapıştırıcıyı kullansam diye internette dört dönüyordum .3m-tesa gibi yapıştırıcılar ön planda duruyor birde bildiğin bally senin önerin ne olur hangi yapıştırıcıyı kullansam daha verimli olur bunun yazı var kışı var.
    Konu toporomboz tarafından (27.Mayýs.2015 Saat 14:49 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolay gelsin yıldırım arkadaşım; yapıştırıcı olarak bendede yeni bu sene mini potlar başladı ya komple değişim yada lokal yapıştırma düşündüm spray olarak http://e-tetas.com/urun/sprayway-sw-...x#.VWWtSlJ5JD3 spraway ...ben aldım uhu kokusunda beklemeden yapıştırıyorsun bally gibi değil kumaştan sünger ayrıldığı için incelen kumaş üstünde alta bally gibi leke yapmıyor bazı döşemeciler bunu kullanıyormuş satan firma ile görüştüm telefonda; kumaş olarak arası süngerli olandan almayın yeni versiyon kumaşlardan alın ince keçe gibi bir şey var ben mrcds in değiştirirken öyle yapmışlardı.alcantara hoş duruyor herhalde bende yaz sonu veya yazın biraz daha bırakırsa söküp komple değiştireceğim ....kolay gelsin..
    İlhan bey merhaba ben bu tavanı söktüm buraya kadar çok kolay sökmede ve kaplamada bir şey yok fakat zamanında tavandaki sarkmalardan dolayı ben derby-bally ne denk geldiyse sarkan yerin gözüne gözüne yapıştırıcıyı basmıştım bu yapıştırıcılarda özellikle derby ve bally zamanla süngeri çürütmüş tabii bunu biz anlamıyoruz ve tavan tekrar sarkıyor işte bu noktada çıkmaz sokaga giriyoruz tavan sarkıyor biz bally basıyoz tavan bir müddet sonra tekrar sarkıyor hadi bakalım yine bally ,gelde gör şimdi o bally leri ve çürümüş sünger dokuyu temizliycem diye akşama kadar canım çıktı yakında fotoları paylaşırım şimdi malzeme üzerinde özellikle kenarlardaki çürümüş sünger dokuyu temizlediğim yerleri yeni 0,8 mm lik süngerle yama yapmam gerekiyor aksi takdirde tavan bezi istenilen düzlükte ne olur ne de yapışır .işte tavanın en zor yanı bu tamir yanı olsa gerek ( egerki bu tavanı ben sanayide bir tavancıya söktürseydim tahminimce bu tavanın işi bitmiş ben bunla ugraşamam derdi yada eşşek yüküyle para isterdi )bu nedenle bu tetaş kaç gram bizim araçların tavanı 2,20 x 1,30 ölçüsünde tek tüp bu alana yeter mi yoksa iki tüpmü kullanmalıyım birde bu sitede kargo kime ait onu belirtmemişler.Kumaşa gelince süngersiz kumaşmı öneriyorsunuz peki süngersiz kumaş dahamı iyi

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Bu arada bugün telefonla görüştüğüm bir oto döşeme toptancısı dunlop diye bir yapıştıcıyı önerdi ama hiç bir fikrim yok bilen varmı nedir bu dunlop

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kolay gelsin. Tavan işi zor ve sıkıntılı iş. Ama bitince tertemiz olur.
    Sagol Burak umarım dedigin gibi olur sökme kaplama ve yerine takmada sorun yok da tamir işi sıkıntılı olacak gibi

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı strayker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerimm...Başka japoncu yokmu yaaa...bir benmiyimm... bugün aracımın.. motor, şanzıman, ön ve arka difransiyel yağları, hava filtresi, polen filtresi, yağ filtresi, mazot filtresi, kayış seti, viraj lastikleri, sağ sol rotları amortisör takozları, makas fiberleri değişecek bakalımm son durumu nasıl olucakk.. sırada direksiyon kutusu var sanırımm... bir lıkırtı var.. ustam tamir ettirdik mi daha kötü olur diye korkuyor... bende arada kaldımm...
    yok demeyelim de az galiba japoncu
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı pikniktip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolay gelsin güzel olacak inşallah.
    Dinç çok teşekkür ederim,inşallah elimin ayarı iyi tutarda düzgün bir şey çıkar ortaya.

Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    yıldırım arkadaşım o firma ile telefon hattından görüş spraway ürün ile ilgili dersin ürün kullanımı ile bilgi veriyor ben tamir amaçlı kullandım başarılı spray başlığı yatay dikey ayarlanıyor aynen boya tabancası gibi püskürtüyor yatay dikey dolayısı ile yatay ayarda tamirat mükemmel oluyor ben sünger pırtıklarını yemizleyip yaptım kod farkı oluşuor ama sarkık durumdan iyi kumaşta inceldiği için normal durum...ama yeni kaplama yapıldığında kesinlikle süngerli malzeme kullanma!!!!! aynı sorunu yaşarsın.ben 2009 da ist da http://altinotodoseme.com/ile.html bu yerde mrds makinamın tavanını değiştirdim bir üst model mrcds in tavan kaplamasını taktı arada 1mm lik bir şey vardı keçe gibi bu kumaştan ayrılmaz demişti süngerli kumaşlar 90 lı yılların teknolojisindeki araçlarda kullanılmış yinede döşemeciye sor için rahat etsin bende o yılda onların kullandığı likit bally türü solüsyonla yapıştırmıştı bir yerde okumuştum atıyorum bally-derby tutkalı 1 kat sürüyorsun 1 gün bekliyorsun 2. katı sürüyorsun herhalde 25-30 dakika sonra yapıştırıyorsun kumaşı...buda bir teknik.... birde döşeme toptancısının ile kumaş fiyatlarını paylaşırmısın ....eğer kargo ile gelecekse rulo halde gelmeliymiş kat yapmadan iz yapmasın diye ....bende belki gaza gelip indragandi yapabilirim tavanı ramazanda alacantra pahalı ama hoş duruyor tavsiye ederim.mrcds w140 s320 lerde enfes duruyor... dunlop da yabancı menşeiili firma muhakkak iyidir neticede toluol ve klorkauçuk toz karışımı olan ürünler... not=3m ler tekstilcilerin kullandığı geçici kumaş yapıştırıcısıymış danıştığım firma öyle söyledi baskılı tişort vs de kullanılıyormuş yani geçici yapıştırma...
    Bu arada bugün telefonla görüştüğüm bir oto döşeme toptancısı dunlop diye bir yapıştıcıyı önerdi ama hiç bir fikrim yok bilen varmı nedir bu dunlop
    Konu toporomboz tarafından (28.Mayýs.2015 Saat 12:30 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    İlhan bey sorma arkadaş bugün sinirimden dişlerimi sıka sıka çenemi ağrıttım bugün tüm günümü sanayi dolaşmakla harcadım,burada esnaf yok arkadaş dolaşmadığım sanayi köşesi ve sayıları az da olsa döşemeci kalmadı işleri güçleri arabanın markası ne,olmaz abi sen nası yapcan onu,olmaz o iş,abi sen o tavanı al buraya getir.
    İnanki bırak kumaş seçmeyi adam işi kendisi yapmıyorsa ayrıca kumaşı satmıyor var buradan yola çık yapıştırıcı olarak ne kullandıgını dahi söylemek istemiyor,Koca Eskişehir de bu konuda tek kalemden tek toptancı var tüm tavancıların kumaş ve yapıştırıcı aldıkları yer orası ve o da adamla konuşurken duvara bakarak televizyona bakarak önündeki lahmacunu tıkınarak zoraki konuşuyor kumaş konusunda özellikle Alcantrayı sordum adam arabanın markasını sordu yanımda aracın kumaşından örnek vardı onu gösterince sanki ceza veririmiş gibi yok sana alcantra olmaz dedi çıktı neden olmaz niçin olmaz muamma,yok olmaz bu senin tavanı tutmaz diyor anlamadım gitti ayrıca bu adamda bizimki gibi kumaş ve arkasında 3/4 milim sünger olan bir kumaş yok daha ince yapılı kumaşlar var kumaşın arkasında 1/ ya da 2 milimlik sünger yada başka bir malzeme her ne ise ve metresine 20 tl istiyor. bu kumaşın adı varmı yok girdik kumaşların arasına seç begen bunlardan hangisini dersen keseyim diyor iyi kes de bunlar dan daha iyisi varmı yokmu bilmiyorum kumaşların metresi 8 tl den başlıyor 25 e kadar çıkıyor bu bana seç dediği kumaşlar 20 tl fiyat bana uygun geldi lakin tam rengi tutturamadık ve kumaşta tam karar veremediğim için şimdilik kumaşı almadım önce şu tamir işini bitireyim kumaşı öyle alacağım yapıştırıcı konusunda da bu adamda dunlopu önerdi kiloso 30 tl ve bir kiloluk dunlop aldım cidden süper bir yapıştırıcı şimdi tavandan çıkan cesedi ayağa kaldırmaya çalışıyorum ve tamire giriştim,tamir işi çok meşakkatli ve nasıl sonuç vereceği de meçhul,tavan bozuk olmasa iş çok kolay lakin tavanın bozuk olması işi çok geriyor inanki eger tavanı aşşagı alacaksan bırak sarkarsa sarksın sakın yapıştırmaya toplamaya filan kalkma derby filan asla kullanma
    Konu y-bsungur tarafından (29.Mayýs.2015 Saat 02:18 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Tavandan çıkan harabeyi toplama faaliyetiEklenti 1075[ATTACH=CONFIG]1076[/ATTACH burası benim bahçedeki küçük sundurmanın odalarından birisi sökük kapı ve benim eski tekerlerle kendime yaptıgım çalışma masası ve masadaki ceset.Eklenti 1077Eklenti 1078 tavan malzemesinin kenarlarındaki boşlugu görüyorsunuz buralarda ballynin çürüttüğü sünger doku vardı hepsini kazıdım böyle oldu şimdi bu boşlukları 0,8 mm lik süngerle dolduruyorum.Eklenti 1079

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Eklenti 1080Eklenti 1081Eklenti 1082Eklenti 1083Eklenti 1084 şimdilik bu şekilde tamir etmeye çalışyorum tüm eksikler dolunca fazlalalık kenarları keserek düzeltecgim. sizce bu ceset canlanırmı.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Eklenti 1085Eklenti 1086Eklenti 1087Eklenti 1085Eklenti 1088 son iki gündür başıma açtıgım iş bu bakalım sonu nereye varacak

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    hey gidi eski günler hey rahatımız bey de yoktuEklenti 1089Eklenti 1090

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Takip....

Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    yıldırım bey; bence sünger kullanmayın akibet aynı olabilir!!! gördüğüm kadar polyester elyaf var anadol kaporta tamiri gibi elfaf + polyester ile karıştırıp aynı film tabakasını elde etme durumu olabilir sünger ?????
    Eklenti 1080Eklenti 1081Eklenti 1082Eklenti 1083Eklenti 1084 şimdilik bu şekilde tamir etmeye çalışyorum tüm eksikler dolunca fazlalalık kenarları keserek düzeltecgim. sizce bu ceset canlanırmı.

Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    ALLAH KOLAYLIK VERSÄ°N ;
    1-esnaf ; tamirci işten anlayan müşteriyi asla sevmezzzzzzz.....
    2-illaki ona muhtaç olan müşteriyi ister rahat öpebilmek için
    3-kumaşın metre fiyatı önemli değil? zannedersem iyi döşemeci 500-600tl ye değiştiriyor!!!
    4-dunlop almanız iyi olmuş
    5-ben tamirde spraway kullandım süper (süngeri temizlemek kaydı ile film tabakası olmuyor arada enfes malzeme ...
    6-ben internetden rastgele onur döşeme diye bir yer buldum alo dedim çok yapıcı bir konuşma yaptık uzakta olduğumu söyledim yardımcı oldu; ve toptancı kumaşçısının telefonunu verdi 0216 632 94 10 bence bir konuş....yalnız ürünün katlı değil rulo gelmesi şart kat izi yapmasın...dedi...alacantra kumaş 2 misli fiyat.ama süper hem kalın sanki kadife hissi veriyor
    EMEĞİNE SAĞLIK İZLİYORUM CESARETLENDİRİYORSUN ÜYELERİ ....hem istediğin gibi hemde ekonomik ve sağlam olacak eminim....yineliyorum tamir yapacak arkadaşlara sprey yapıştırıcı spraway veya ben bunuda kullandım buda mükemmel http://www.velle.com.tr/tr/weicon-ya...tra-guclu.html deneyin .....illaki tamir edecekseniz tabi......
    İlhan bey sorma arkadaş bugün sinirimden dişlerimi sıka sıka çenemi ağrıttım bugün tüm günümü sanayi dolaşmakla harcadım,burada esnaf yok arkadaş dolaşmadığım sanayi köşesi ve sayıları az da olsa döşemeci kalmadı işleri güçleri arabanın markası ne,olmaz abi sen nası yapcan onu,olmaz o iş,abi sen o tavanı al buraya getir.
    İnanki bırak kumaş seçmeyi adam işi kendisi yapmıyorsa ayrıca kumaşı satmıyor var buradan yola çık yapıştırıcı olarak ne kullandıgını dahi söylemek istemiyor,Koca Eskişehir de bu konuda tek kalemden tek toptancı var tüm tavancıların kumaş ve yapıştırıcı aldıkları yer orası ve o da adamla konuşurken duvara bakarak televizyona bakarak önündeki lahmacunu tıkınarak zoraki konuşuyor kumaş konusunda özellikle Alcantrayı sordum adam arabanın markasını sordu yanımda aracın kumaşından örnek vardı onu gösterince sanki ceza veririmiş gibi yok sana alcantra olmaz dedi çıktı neden olmaz niçin olmaz muamma,yok olmaz bu senin tavanı tutmaz diyor anlamadım gitti ayrıca bu adamda bizimki gibi kumaş ve arkasında 3/4 milim sünger olan bir kumaş yok daha ince yapılı kumaşlar var kumaşın arkasında 1/ ya da 2 milimlik sünger yada başka bir malzeme her ne ise ve metresine 20 tl istiyor. bu kumaşın adı varmı yok girdik kumaşların arasına seç begen bunlardan hangisini dersen keseyim diyor iyi kes de bunlar dan daha iyisi varmı yokmu bilmiyorum kumaşların metresi 8 tl den başlıyor 25 e kadar çıkıyor bu bana seç dediği kumaşlar 20 tl fiyat bana uygun geldi lakin tam rengi tutturamadık ve kumaşta tam karar veremediğim için şimdilik kumaşı almadım önce şu tamir işini bitireyim kumaşı öyle alacağım yapıştırıcı konusunda da bu adamda dunlopu önerdi kiloso 30 tl ve bir kiloluk dunlop aldım cidden süper bir yapıştırıcı şimdi tavandan çıkan cesedi ayağa kaldırmaya çalışıyorum ve tamire giriştim,tamir işi çok meşakkatli ve nasıl sonuç vereceği de meçhul,tavan bozuk olmasa iş çok kolay lakin tavanın bozuk olması işi çok geriyor inanki eger tavanı aşşagı alacaksan bırak sarkarsa sarksın sakın yapıştırmaya toplamaya filan kalkma derby filan asla kullanma

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Akıbetin ileri ki dönemde aynı olacağı kaçınılmaz lakin dediğiniz elyaf ile doldurma mevzuunu burada bir kişi daha söyledi doğruca bu madde ile çalışan ve bu şekilde tavan çalışması da yapan bir yere gittim adamlar bazı tavanlarda dolgu olarak bunu kullanıyorlar fakat tavanın orta bölgesinde olan ve düz satıhda ve en fazla para büyüklüğünde olan küçük hasarlar için kullanıyorlar bendeki gibi olan bir tavan için adama fotograflarını gösterdim kesinlikle olmaz zaten bu kadar büyük alanda şekil veremem alt zeminin zayıf olması ve kemik gibide sert olacagı için kısa sürede kırılma ve kopma yapar dediler.yine kaldık süngere hatta yalıtım malzemesi olarak kullanılan bir tarafı yapışkanlı bir tarafı sünger gibi bir malzeme var onuda denedim fakat altı kagıt gibi olan kıvrımlı bölgede tutmuyor.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    bu tavanı yaptıktan sonra ıslanmaması için özel çaba gösterecegim birde tavan kumaşını kenarından sıfır kesmeyecegim biraz pay bırakıp kıvırıp arka tarafına döndürecegim tavan sadece su nedeniyle açılmıyor eger tavan kenarları sıfır ve kıt kesilmişse cam açık seyahat ederken dahi içeri giren rüzgar kenarlardan açılma yaptırıyor.

Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    http://www.onurotodoseme.com/?Lang=TR&SyfNmb=1 buradan iletişime geç bence telefonda bana yardımcı olmuştu toptancı kumaşçının telefonunu veren yer sorununu anlat ist dışında olduğunu belirt belki yararı olur..
    Adresimiz:
    Ümraniye Özentaş Sanayi Sitesi No:25 İstanbul/Türkiye

Tel : 216 632 92 13

Cep: 535 715 52 53
    mail : info@onurotodoseme.com
    Konu toporomboz tarafından (29.Mayýs.2015 Saat 12:32 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALLAH KOLAYLIK VERSÄ°N ;
    1-esnaf ; tamirci işten anlayan müşteriyi asla sevmezzzzzzz.....
    2-illaki ona muhtaç olan müşteriyi ister rahat öpebilmek için
    3-kumaşın metre fiyatı önemli değil? zannedersem iyi döşemeci 500-600tl ye değiştiriyor!!!
    4-dunlop almanız iyi olmuş
    5-ben tamirde spraway kullandım süper (süngeri temizlemek kaydı ile film tabakası olmuyor arada enfes malzeme ...
    6-ben internetden rastgele onur döşeme diye bir yer buldum alo dedim çok yapıcı bir konuşma yaptık uzakta olduğumu söyledim yardımcı oldu; ve toptancı kumaşçısının telefonunu verdi 0216 632 94 10 bence bir konuş....yalnız ürünün katlı değil rulo gelmesi şart kat izi yapmasın...dedi...alacantra kumaş 2 misli fiyat.ama süper hem kalın sanki kadife hissi veriyor
    EMEĞİNE SAĞLIK İZLİYORUM CESARETLENDİRİYORSUN ÜYELERİ ....hem istediğin gibi hemde ekonomik ve sağlam olacak eminim....yineliyorum tamir yapacak arkadaşlara sprey yapıştırıcı spraway veya ben bunuda kullandım buda mükemmel http://www.velle.com.tr/tr/weicon-ya...tra-guclu.html deneyin .....illaki tamir edecekseniz tabi......
    Zaten arabamı dört senedir eskişehirde hiç bir tamirciye ne götürüyorum ne de el sürdürüyorum yanlışlıkla arabayı bırakırsan bıraktıgından daha kötü alabilirsin tecrübeyle sabit.varsa arızasına kendim müdahale ediyorum o nedenle işi kendi yapan adamı sevmediklerini çok iyi biliyorum gelelim sünger dokuya süngeri tüm tavandan mutlaka temizlemek gerekiyor yoksa yeni malzemeyi düzgün yapıştıramazsınız zaten bu malzemenin kenarlarının açılmasının nedenide kenarlardan içeriye dogru çürümüş süngeri temizlemem oldu fakat mecburen temizlemek gerekiyor yoksa kenarları tutturamazdım ,sprey yapıştırıcılar kullanım açaısından daha kullanışlı oldugu kesin fakat fazlada beklemek istemiyorum dunlopu tercih ettim.

Ekonomik olacagı kesin egerki ben bu tavanı bir tavancıya versem özellikle bu tamir işi için nasıl bir çalışma yapacaktı bilmiyorum fakat sadece bu tamir için dahi iyi para isteyecekleri kesindi.sadece tavan döşemesini degiştirmek için dahi aracınızın markasına modeline göre değişik rakamlar söylüyorlar,
    Konu y-bsungur tarafından (29.Mayýs.2015 Saat 12:41 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.

Sayfa 31 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 2129303132334181131 ... SonuncuSonuncu