ne çekmiştim viby' den beeee...!
Ama, fabrika çıkışından mafsallı ön şaft olunca bir başka oluyor...., sanki ön şaft takılı değil gibi
Olumsuz Aerodynamic değişiminden dolayı gezinti başlıyor tabi ama zaten ne işimiz varki 7" yükseklikle 100 km üstünde ? Mickey Thomson lastikler de bir harika dostum ! ses mes yok
Farlari translaran siyaha boyadigim icin gunduz pek fark edilmeyen kirmizi park stoplari icin yuksek led sayili kirmizi led getirtmistim ebayden. Bugun geldi taktim. Ama park halinde yine eski normal ampulle fark yok. Gerci golgede baktim. Direk guneste led illaki normal ampule gore fark eder. Guneste normal ampul tamamen belli olmuyor. Frende ise sorun yok. Frene basinca isik siddeti arttigi icin gayet belli oluyor.
Tabi gunduz kirmizi stop parklar cok mu ise yariyor o ayri. Onemli olan frene basinca belli olmasi.
Gece ise hic sorunum yok.
Bi tarafi taktim digerini takmadim. Gece de bakacam nasil gorndugunu. Sinyaller icin de getirttim turuncu led. Onlar guzel oldu.
Bu arada insallah bu boyali stoplar muayenede sorun olmaz.
Aksam da yandaki kucuk sinyalleri siyaha boyayacagim. Ä°sik zatif olursa onlara da dipsiz led alirim.
Boya transparan siyah ama ben tam siyah olsun diye fazla boyadim
Konu Maverick tarafından (12.Mayýs.2014 Saat 17:00 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Ön balatalar değişti, 4 disk amerikan traşı yapıldı, gres basıldı, yag -su-gaz kontrolu yapildi, maasallah denildi, tahtaya vuruldu.
Aracın iç ışıklarını beyaz led yapmıştım ama güneşlikteki aynaların ledini bulamamıştım küçük sigorta tipli olduklarından.
Yurtdışından getirttim 10 tane.
Bi araç için 4 tane lazım. 2 yedek tutucam, kalan 4 tanesini isteyene verebilirim.
Dinç Abi, Mert Başkanım, sizin iç ışıklar leddi. Sizden birine verebilirim isterseniz.
IMG_6273.jpg
Ben gelince alabilirim, değiştirmeyi düşünüyordum zati
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Peder bey ilgilendi, canavar Ankara'da, sanırım 3M takıldı
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Dün gece taktım ledleri. Enteresan birşey oldu.
Biliyorsunuz sağ sol iki güneşlikte 4 adet ampül var.
Yolcu tarafından başladım, ilk ledi taktım, sorun yok, kısma açma çalışıyor ama kısık ve yüksek arası fark çok az.
Sonra yolcu tarafı ikinci ledi taktım ve güçleri inanılmaz düştü, yanmıyor gibi birşey, şoför tarafını merak ettim güneşliği açtım, eski ampüller takılı tabi, onu açında ledler tekrar normal yanmaya başladı.
Şoför tarafına geçtim, ordakileri de led ile değiştirdim, bu sefer ikisi de açıkken ışık gücü inanılmaz zayıf, ama kontağı en sona on moduna getirince (Arabayı çalıştırmadan) ışık güçleri yerine geliyor.
Bi de şöyle birşey var, yuvaların orda biyerlere tornavida değişince zayıf olan güç geri geliyor, yanıp sönüyorlar falan garip şeyler oldu yani.
Bi elektrikciye danışıcam, kontağı açmadan da aynı şekilde yanması için ne yapabiliriz diye.
Hahaha, sesli güldüm.
Ya abiler, düşünsenize arabayı 4-5 inç falan yükseltiyorum, orasından burasından ses geliyor, çıldırırsınız herhalde
Ahaha, bir gün karşınıza 10 inç'le çıkıp tepeden size bakarak, "Bir zamanlar alçak ama gururlu bir WJ vardı." demek isterdim.
"Başkanım, alooo, duyor musun, yukarı bak. Benim ben düğmesiz."
As in the example below
automotivator-1.jpg