Araç benim, almış havasını atıyor
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Galiba denizli den aldın buraya kadar gelmiş ken bir çayımı içseydin ....
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8
hayırlı olsun mert
gidemediÄŸin yer senin deÄŸildir
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Pamukkaledeki 5.9 mu bu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ah be abi...valla aklıma gelmedi. bi facebook grubunda yazdım denizlide kimse var mı çayını içebileceğim diye kimse ses çıkarmadı. dün bütün gün denizlideydim tanıdık bi el olmasına da çok ihtiyacım vardı. kısmet olmadı. inşallah salda gölüne kampa gelme hayalimiz var gerçek olursa mutlaka görüşürüz
Hayırlı olsun, Güle güle kullanın..
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
başkan güle güle kazasız belasız binmek nasip etsin rabbim tekeri hep düz bassın (artık çok oynamazsın herhalde)
Bugün motordan lpg regülatörüne ve oradan kalorifere bağlanan ve eriyerek patlayan sıcak su hortumunu bodrum da değiştirdim ve soğutma suyuna 6 litre. Castrol Radicol SF (Kırmızı) ekledim işallah Abbas dönüş yolunda başka sorun çıkarmayacak ve seyahatimizi tamamlayacağız 😃
Würth'ün radyatör temizleyicisi ile radyatör temizlendi, 3 lt. Febi kırmızı antifiriz kondu. Hararet durumu tekrar kontrol edilecek.
Benim wj deki antifriz yeşil renkte..Bu radyatör sıvısının tamamını kendim boşaltabilirmiyim?
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Daha önce yanılmıyorsam Levent febi kırmızı antifiriz demişti not almışım, radyatörün kirli olduğuna kanaat getirince würthü buldum ne kadar fayda etti tam bilmiyorum test edince çıkacak ortaya.
Radyatörün altındaki hortumu sökebiliyorsan boşaltırsın ZJ lerde pek kolay olmadığını gördüm ve 37 derecede hiç uğraşmadan ustaya yaptırdım