Bu uzaktan kumandali ve zıplatmalı bir sistem kanımca
Bu uzaktan kumandali ve zıplatmalı bir sistem kanımca
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
zj ram asist gayet basarili oldu,ufak tefek hortum uzunlugu yuzunden rvz. ediyoruz,ama calisma prsnsibi 10 numero extra sagutucuyla orj. satilan ram asist ten daha basarili.
zj candir,gerisi
Sanirim direksiyonu kuvvetlendiriyorsunuz. Hidrolik sisteme ekstra yuk binecegi icinde fazladan sogutma gerekiyor. Aslinda benim cihazin calisma ortami -50 civari oldugu icin sogutmayi yakiti isitarak temin ediyoruz yerde bu avantajimiz yok maalesef
Emir, aman dikkat, hidrolik borularının güçlü olması gerekiyor.
Cillop sıfır radyatör fanı geldi, bir de termik i getirttim mi bu yaz buzdolabında gezerim artık. Zaten iyiydi, mükemmele doğru yol alıyoruz birlikte....
Hava ızgaraları kapakları kapalıymış onları açtım bende neden hava gelmiyo diyodum,klima hortumları çatlamış patlamış yenilendi klima gazı basıldı yaza kısmen hazırım
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Foto unutmadım başkanım en kısa zamanda
bi usta göstermişti içinde yukarı aşağa açılan perdeler var aynı dışında gözükenler sadece açılma yönleri farklı bi düz tornavida soktum yukarıya doğru ittirdim o şekilde açıldı yanında bi fener olursa daha iyi gözükebilir
Bugün tatil olmamı ve Osman ustanın boşluğunu yakalamayı fırsat bilerek uzun zamandır bagajımda gezdirdiğim Power Zenon sis farlarım ve LED barım sepet önünde ve bullbar üzerindeki yerlerini aldılar.
Çok detaylı bir çalışma oldu.
Demirciden uygun boyda sert çelikten lamalar kestirildi,üzerlerinde bazı tadilatlar yapıldı,delikler açıldı ve boyandı.
Çalışma arasında Osman usta yine kendine en rahat yeri buldu ve oraya çöreklendi
LED bar
Sisler 2 Delici 2 Yayıcı
Genel görünüm (ağaç altında olduğu için çaprazdan yakın çekmek durumunda kaldım)
Osman usta ve ekibinin ellerine sağlık.
Şimdi sadece hatları çekmek kaldı....
Klima radyatör fanı dönmeyi bırakmıştı, çapsızı yerinden söküp ayar yaptım, güzel bir temizlik, wd40 desteği, kurtuldu kerata. Üzerinde "made in USA" yazmasaydı uğraşmayacaktım. Yenisi ile değiştirmeme gerek kalmadı.
In vino veritas in Aqua sanitas
Dün aracıma sonunda stepne amaçlı bir lastik alabildim.
Lastiğin montajını yaptırdıktan sonra Galloperin orjinal koruyucu lastik muhafazasını kullanmayacağım için hiç takmadım ve depoya kaldırdım.
Stepne jantını diğer jantlara uyumlu olması için mat siyaha boyadım ve sonuç....
Buumlyuumlkccedilekmece-20140525-00112_zps4b49370f.jpg
Buumlyuumlkccedilekmece-20140525-00110_zpsc7ece928.jpg
Sırada lastik taşıyıcısının boyanması var.
Teşekkürler Burak.
Stepne büyük sıkıntı aslında.Benimde çok gecikmiş bir konu haline gelmişti.
Stepnemdeki lastiğin ne ebatları diğerlerine uygundu nede profil yapısı.
Bu aldığımla endişeleri gidermiş oldum.
16" jant tek bir adet kolaylıkla bulursun.
Bence erteleme...
Hafif biraz yükseldim
kaldırımlara daha rahat çıkacağım