Sahibindende yazdığınız firmanın ilanlarında Jeep markası için direk fitil yok .Hangi markanın fitili uygun geldi aracınıza?
Sahibindende yazdığınız firmanın ilanlarında Jeep markası için direk fitil yok .Hangi markanın fitili uygun geldi aracınıza?
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Sonax siyah cila. Ayna gibi oldu. Ama Omru cok uzun olmaz herhalde. Cunku elle uygulama yapiyorum. Bi ara polisaj makinesi alacagim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bugün sadece işleri halletmek için dolaştım malum okullar açılıyor sonra gaz alıp aşağı bıraktım komşunun Landcrusier inin önünde biraz küçük kaldı gibi
Sent from my iPhone using Tapatalk
1- sigara içerken camı araladığında vakum gibi dumanı çekiyor yağmurlu havada özellikle aralasan da içeri su girmiyor
2- yağmurlu havada ön silecek sola suyu attığından hareket halindeyken su camdan içeri giriyor rüzgarlık yoksa...
3- park ederken camları aralık bırakabiliyorum havalansın diye dışardan 1 parmak açık olduğıu belli olmuyor
Koltuğun arka kısmını havaya kaldıran demir kırılmıştı. Hem koltuk sallanıyordu, hem yola yüksek bakamıyordum. Koltuğu söküp kaynak yaptırdım. Bir de çöken süngere takviye sünger ekledim. Yola daha kontrollü bakıyorum.
Kontrollü derken?
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
burakla fitil almaya beraber gittik cumartesi..fitil satan abilere gösterdi kapıları falan dediler abi bu fitiller bitmiş ezik büzük olmuş değiştir men şart dediler wj için...hani yeni model ya.. sonra çağırdım adamı abi bi benimkilere de bak komple yenileyelim hepsini dedim. ne durumda bilirkişi olarak söyle dedim...adam açtı kapıları tek tek inceledi yokladı mıncıkladı...abi yok ya ne değişmesi 10 sene daha gider bunlar sakın değişştirme dedi başka sorum yok hakim bey
Valla onu bunu bilmem, Ayderden gittiğim her yaylayı keçi gibi tırmandım, pamuk gibi de indim, üstelik STOCK wj ile. Şehir içi şehir dışı konfor ve performans. Kılıf, örtü, miss gibi kaliteli deri. Direksiyonun rengini bile eşleştirmek için Jaguar muadili denk geliyor.
Var mı senin düldül de?
50/50 dağıtıyorsun yani, Alman usulü, bir de Amerikancıyız de
Arkadaşlar su geçişlerinde elektronık aksamlar zarar görmesin diye sıkılan spreyin adını hatırlayan varmı? Gerçekten işe yarıyormu acaba test eden oldumu?
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Başkan sadece koltuğu araçtan söktüm o kadar. Kaynak içini mekanizma üzerinde yaptık dikkatli bi şekilde. Açıkcası komple sökmeye üşendim. Koltuk ısıtmalarını tamir edecektim ama gözüm almadı. Sünger takviyesi için koltuğu sökünce oturduğun minderin derisini sıyırdım komple deriyi kaldırmadım.
Serkan Abi kimisi koltukta çökük oturmak ister, ben kaputu görmeden kendimi iyi hissetmiyorum araç kullanırken. O yüzden koltuğu en yüksekte kullanıyorum. Hızlı kullanmam veya bazen makasa girmen gerektiğinde daha iyi hükmediyorum yola ve arabaya.
Levent Abi, sana yorumlarımı görüştüğümüzde (görüşebilirsek) yazacam, anladın sen Beni ustaya götürecektin hala götürmedin. Bak araç dead wooble'a girmeye başladı yine geçen kaza yapıyordum nerdeyse.