Sayfa 59 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 949575859606169109159 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1,161 ile 1,180 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende uyuyan aslani yerinden kaldirip yukseltme kiti taktim lastikler cucuk gibi kaldi masrafli bu araclar arkadas simdi de lastik arayip duruyoruz
    Kac inch oldu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi hayırlısı o zaman inşallah iş olur diyeceğim ama buralarda levent gibi başını yiyebileceğin bi adam da yok ki...
    Yer bitirir hepinizi...darbeyi yediniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Bende uyuyan aslani yerinden kaldirip yukseltme kiti taktim lastikler cucuk gibi kaldi masrafli bu araclar arkadas simdi de lastik arayip duruyoruz
    Dipsiz kuyuya hoş geldin.... .)

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    dünya göz hastanesindeyim yarım saate çıkıp ikitelli oto centera gidicem orda işim var bitince muhtemelen uğrayacağım abi ordaysan
    hala bekliyorum....

Üye ranger06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ANKARA
    Bizzat kendim pasta cila yapmak istiyorum. Daha önce hiç yapmadım. Pasta ne marka ve hangi kalınlıkta olmalı, cila hangi marka ve özellikte olmalı, Hem bunlar hemde yaparken önerileriniz nelerdir acaba? Saygılar..

Nereden
    istanbul
    Alıntı ranger06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizzat kendim pasta cila yapmak istiyorum. Daha önce hiç yapmadım. Pasta ne marka ve hangi kalınlıkta olmalı, cila hangi marka ve özellikte olmalı, Hem bunlar hemde yaparken önerileriniz nelerdir acaba? Saygılar..
    makinayla yapacaksan yüksek devirde çok fazla bastırarak yapma boyayı yakarsın. marka öneremem ama iyi markalı pasta cila bulabilirsin...güneşin altında yapmaman gerek gölge ve kaporta soğuk olmalı

Nereden
    ANKARA
    ellere kuvvet gardaşım.Kalın pasta ne için ince pasta nedemek ki?

Nereden
    ANKARA
    Birde bu gün nasıl başardım bilmiyorum ama kontak anahtarını 5 kez on-off yaptım. Netice 12-25-55 kodları çıktı.Ne olaki bu arıza kodları.

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Alıntı ranger06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyle yaparsanız yapın, küçük bölgeler üzerinde, yavaş yavaş yapın 😉

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Kac inch oldu

Baskan simdilik 2" ile yetinelim diyorum daha fazlasi aracin kondisyonunu etkiliyor takdir edersin benim icin standarda yakin olmasi kafi.birde m/t 265 75 16 lastik takdimmi fevkalade olacak bakalim genelde boyle baslar 35" ile biter hadi hayirlisi
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Nereden
    istanbul
    Baskan simdilik 2" ile yetinelim diyorum daha fazlasi aracin kondisyonunu etkiliyor takdir edersin benim icin standarda yakin olmasi kafi.birde m/t 265 75 16 lastik takdimmi fevkalade olacak bakalim genelde boyle baslar 35" ile biter hadi hayirlisi
    265 degil 245 takman gerekiyor 265 75 16 yi 4" kitte takabiliyoruz ancak emin misin

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hadi hayırlısı o zaman inşallah iş olur diyeceğim ama buralarda levent gibi başını yiyebileceğin bi adam da yok ki...
    Sen varsın ya

Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yer bitirir hepinizi...darbeyi yediniz

Seni pazartesi bitiricem bekle

Üye onurmackan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugün havanın güneşli olmasını fırsat bilip pazar banyosu yaptırdım aslanıma GÖrdüğüm rüyanın etkisinden olacak özellikle içini en ince ayrıntısına kadar temizledim. Gördüğüm rüya dediysem mübala değil, benim zj yi başka bir zj ile takas ettim rüyamda, yeni aldığım zjnin sunroofu açılmıyor, heryeri sökük, dağılmış bir makineydi Hangi akla hizmet takas ettiysem artık
    Velhasıl kelamönce kapının onune indim, bir müzik açtım, elle basınç vererek çalıştırılan yıkama makinemi (!) ılık su ile doldurdum. Bir posta üzerindeki çamuru yumuşatıp akıttıktan sonra sünger ile kopurttugum şampuanı aracımın dışına uygulamaya başladım. daha sonra yıkama makinemi tekrar su ile doldurup duruladım ve kuruladım. Paspaslarımı yıkadım, sunroofa baktım çalışıyor mu diye hala çalışıyor sorun yok Sonra bir camsil şişesinin içine ılık su ve şampuan koyup çalkaladım. Taban doşemesini sökmeye üşendiğim için bu spreyi uygulayarak kuru bezle döşemelerin de kirini aldım. Kapıları açık bıraktım ki döşemeler kurusun. Kısa zamanda kurudu zaten. paspasları temizledikten sonra nemli bir bezler koltuk derilerini temizledim. Torpidomu temizledim bagajımı düzelttim. Cam nargile takımımı, olta takımlarımı, spin ve surf oltamı arabaya koydum, malum sezon geliyor. Sonrada keyifle izlerken bir iki resmini çektim.

Birazdan videolarım da gelecek
    Konu onurmackan tarafından (04.Ekim.2015 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    istanbul
    bayağı temiz duruyo onur ..nargileyi hiç ayırmıyorsun yanından galiba baba -oğul

Nargilesiz cikmam abi )

Üye eay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Arac gercekten cok diri duruyor...kazasiz belasiz

Alıntı eay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arac gercekten cok diri duruyor...kazasiz belasiz
    Cok teşekürler

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Kız kardeşinin servisinde özel ilgi gösteriliyor 😝

Nereden
    ANKARA
    Ne yaptım değilde ne yapmak istedim yada az kalsın ne yapacaktım;
    Ankara dün yağmurluydu ve neredeyse sabaha kadar inceden inceye de olsa yağdı.Bugün izine ayrılmıştım ve ufak tefek işlerimi de hallederim bahanesi(asıl amaç cherokee'me binmekti) ile aracıma gittim kapıyı açtım birde ne göreyim sunroof'un 3 bölgesinin döşemesi sırılsıklam.Heleki yolcu tarafının sağ alt köşesinden resmen su damlıyor.Sinirlenmekten öte üzüldüm.İstikamet Ankara şaşmaz sanayi dedim ve;
    1. Sadece sunrof tamiri yapan birine gittim durumu anlattınca (bu arada sunroof düğmesi sürekli takılıyor bi açılıyor açılmıyor, bi kapanıyor bi kapanmıyor.Kimi düğme oksitlenmiştir kimide beyinde problem var dedi.) dedi ki; döşemeyi komple sökeceğiz, beyinden gelen arızayı halledeceğiz, kanalları açacağız sunroof camının su kaçağı yapan tarafına silikon çekip boyayacağız hepsi için nakit 400 tl. alacağız ama istersen herhangi bir döşemecide tavan döşemesini değiştir.Çok kötü değil ama sudan dolayı lekelenmiş.Bunu 250 tl. gibi bir rakama yaptırırsın sanırım, eğer bunu yaparsan sen tavan döşemesini yaptırırken bende sunroof tamirini yaparım ve 300 tl. alırım karar senin dedi.

2. Mantıklı bulmuştum istikamet döşemeciler dedim.Üç yere gittim biri 650 Tl., diğeri 450 Tl. ve bir diğeride 500 Tl. dedi.(Vazgeçtim çünkü su lekeside olsa tavanım orjinal)

3. Sürekli LİFTGATE OPEN uyarısı vardı aracımda.Hazır sanayideyken şunuda öğreneyim dedim.Tek bir yere gittim 100 Tl.ye yaparım dedi.İyi dedim ayrıldım oradan.(Sanırım yaptıracağım ama yinede ilk önce kendim söküp yapmaya çalışacağım.)

Sonuçta havayı karartınca eve geldim.Aracı park ettim ve nedense birden aklıma acaba az da olsa sonruuf açık kalmış olamaz mı? sorusu geldi.Bir arkadaşla, sıklıkla takılan düğmeyi güç bela çalıştırarak yaklaşık yarım santim camı hareket ettirmeyi başardık ve camı tamamen kapattığımı sanıyorum.Artık sabaha kadar umarım yağmur yağar diyorum yok yağmadı sabah ilk iş koca bir kova dolusu suyla deneme yapmak olacak.

Sayfa 59 Toplam 194 Sayfadan BirinciBirinci ... 949575859606169109159 ... SonuncuSonuncu