Bizzat kendim pasta cila yapmak istiyorum. Daha önce hiç yapmadım. Pasta ne marka ve hangi kalınlıkta olmalı, cila hangi marka ve özellikte olmalı, Hem bunlar hemde yaparken önerileriniz nelerdir acaba? Saygılar..
ellere kuvvet gardaşım.Kalın pasta ne için ince pasta nedemek ki?
Birde bu gün nasıl başardım bilmiyorum ama kontak anahtarını 5 kez on-off yaptım. Netice 12-25-55 kodları çıktı.Ne olaki bu arıza kodları.
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Bugün havanın güneşli olmasını fırsat bilip pazar banyosu yaptırdım aslanıma GÖrdüğüm rüyanın etkisinden olacak özellikle içini en ince ayrıntısına kadar temizledim. Gördüğüm rüya dediysem mübala değil, benim zj yi başka bir zj ile takas ettim rüyamda, yeni aldığım zjnin sunroofu açılmıyor, heryeri sökük, dağılmış bir makineydi Hangi akla hizmet takas ettiysem artık
Velhasıl kelamönce kapının onune indim, bir müzik açtım, elle basınç vererek çalıştırılan yıkama makinemi (!) ılık su ile doldurdum. Bir posta üzerindeki çamuru yumuşatıp akıttıktan sonra sünger ile kopurttugum şampuanı aracımın dışına uygulamaya başladım. daha sonra yıkama makinemi tekrar su ile doldurup duruladım ve kuruladım. Paspaslarımı yıkadım, sunroofa baktım çalışıyor mu diye hala çalışıyor sorun yok Sonra bir camsil şişesinin içine ılık su ve şampuan koyup çalkaladım. Taban doşemesini sökmeye üşendiğim için bu spreyi uygulayarak kuru bezle döşemelerin de kirini aldım. Kapıları açık bıraktım ki döşemeler kurusun. Kısa zamanda kurudu zaten. paspasları temizledikten sonra nemli bir bezler koltuk derilerini temizledim. Torpidomu temizledim bagajımı düzelttim. Cam nargile takımımı, olta takımlarımı, spin ve surf oltamı arabaya koydum, malum sezon geliyor. Sonrada keyifle izlerken bir iki resmini çektim.
Birazdan videolarım da gelecek
Konu onurmackan tarafından (04.Ekim.2015 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.
Arac gercekten cok diri duruyor...kazasiz belasiz
Kız kardeşinin servisinde özel ilgi gösteriliyor 😝
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne yaptım değilde ne yapmak istedim yada az kalsın ne yapacaktım;
Ankara dün yağmurluydu ve neredeyse sabaha kadar inceden inceye de olsa yağdı.Bugün izine ayrılmıştım ve ufak tefek işlerimi de hallederim bahanesi(asıl amaç cherokee'me binmekti) ile aracıma gittim kapıyı açtım birde ne göreyim sunroof'un 3 bölgesinin döşemesi sırılsıklam.Heleki yolcu tarafının sağ alt köşesinden resmen su damlıyor.Sinirlenmekten öte üzüldüm.İstikamet Ankara şaşmaz sanayi dedim ve;
1. Sadece sunrof tamiri yapan birine gittim durumu anlattınca (bu arada sunroof düğmesi sürekli takılıyor bi açılıyor açılmıyor, bi kapanıyor bi kapanmıyor.Kimi düğme oksitlenmiştir kimide beyinde problem var dedi.) dedi ki; döşemeyi komple sökeceğiz, beyinden gelen arızayı halledeceğiz, kanalları açacağız sunroof camının su kaçağı yapan tarafına silikon çekip boyayacağız hepsi için nakit 400 tl. alacağız ama istersen herhangi bir döşemecide tavan döşemesini değiştir.Çok kötü değil ama sudan dolayı lekelenmiş.Bunu 250 tl. gibi bir rakama yaptırırsın sanırım, eğer bunu yaparsan sen tavan döşemesini yaptırırken bende sunroof tamirini yaparım ve 300 tl. alırım karar senin dedi.
2. Mantıklı bulmuştum istikamet döşemeciler dedim.Üç yere gittim biri 650 Tl., diğeri 450 Tl. ve bir diğeride 500 Tl. dedi.(Vazgeçtim çünkü su lekeside olsa tavanım orjinal)
3. Sürekli LİFTGATE OPEN uyarısı vardı aracımda.Hazır sanayideyken şunuda öğreneyim dedim.Tek bir yere gittim 100 Tl.ye yaparım dedi.İyi dedim ayrıldım oradan.(Sanırım yaptıracağım ama yinede ilk önce kendim söküp yapmaya çalışacağım.)
Sonuçta havayı karartınca eve geldim.Aracı park ettim ve nedense birden aklıma acaba az da olsa sonruuf açık kalmış olamaz mı? sorusu geldi.Bir arkadaşla, sıklıkla takılan düğmeyi güç bela çalıştırarak yaklaşık yarım santim camı hareket ettirmeyi başardık ve camı tamamen kapattığımı sanıyorum.Artık sabaha kadar umarım yağmur yağar diyorum yok yağmadı sabah ilk iş koca bir kova dolusu suyla deneme yapmak olacak.