Mirkan güzel günlerde kullan
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
WJ'ye de uyar hocam, fakat direksiyon tur farkı var ise, daha fazla ise örnek olarak tam sağ veya tam sola kırdığınızda amortisör dibe dayanabilir veya amortisör sonuna kadar açılacağından amortisör yağ körüğü erken bozulabilir. Amortisör boyu zj ile aynı ise hiç bir sıkıntı olmaz.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
bugün ebay den aldığım kn filtre geldi. (çok çabuk geldi ben bile şaşırdım )
hemen monte ettim, bakalım yakıtta fark eder mi
geçenlerde farları parlatmıştım,
biraz internette araştırma yaptım, yabancı bir video çok yardımcı oldu.
uygulama kısaca:
sırası ile 400 - 800 ve 1500 lük kum zımpara - su ile farları siliyoruz,
kolonya veya alkol ile son temizliği yapıyoruz,
parlak sprey vernik ile işlemi tamamlıyoruz.
sonuÇ:
öncesi
Sonrası:
benim wj nin üstündeki direksiyon amortisör orv rugged ridge. (tevekkeli değil onunda uygun olduğu araçlara bakınca TJ YJ kasalar çıkıyor ebaydake ilanlarda) eğer sıkıntı yaşatmaya başlarsa o zaman buna geçmeli belkide.
o zaman en kötü direksiyon turunu kısmak işe yarar mı? ne dersiniz
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Evet aynen toplaması bide düz yoldaki seyirede faydası olabilir diye düşünüyorum. Bide aklıma garip fikirler gelmeye başladı yaylı motorsiklet amortisörü revize ederek yapabilirmiyiz böyle bi şey
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ruzgar sesini kesmek icin normalde WJ'lerde olan ama bende olmayan yalitim sungerlerini yapmaya basladim. Alta dogru biraz daha uzatacagim. Resimdekini henuz yapistirmadim. Alt taraftaki bosluk ondan sebep.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
bu kitin mantigini henuz cozememis arkadaslar icin.motosiklet yaylari sadece baski eğilimli bu duzenek icin uygun degil.bu kitin mantigi yayin bir ucu amirtisorun govdesinde sabit diger ucu milin uc kisminda sabit yani her iki hamlede görev yapmasi gerekiyor cekme ve uzama
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}